Oroszlán

Bár szeretsz mindenbe beleszólni, a nagy szervezkedés mégsem a te asztalod. A nagy nap megtervezéséhez mindenképp szükséged lesz egy esküvőszervezőre vagy érdemes lesz bevonnod a családot is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Próbálj meg ne sokat stresszelni az előkészületeken, legyen bárhogyan is, a vendégek mindenképp élvezni fogják a lagzit.

Egymásnak teremtették őket: Elválaszthatatlan csillagjegypárosok...

Bérelj ki egy vidéki házat vagy állíttass fel egy hatalmas sátrat, majd szerződtess le egy profi fényképészt. A megfelelő ruha megtalálása fontosabb számodra, mint a helyszín kiválasztása.

Szűz

Szűz csillagjegyűként nem arra törekedsz, hogy hatalmas esküvőd legyen, sokkal inkább odafigyelsz a hangulatra és a külsőségekre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy elegáns ruhával és különleges dekorációval máris különlegessé tudod tenni a nagy napot.

Hanyagolod a drága helyeket, tökéletes helyszín lehet számodra a szüleid házának hátsó udvara vagy éppen a kedvenc bárod. Odafigyelsz arra, hogy a vendégek finomakat egyenek, tortádat ismert cukrásszal készítteted el.

5 csillagjegy, aki képes felállni a padlóról és akárhányszor újrakezdeni

Mérleg

A Mérlegek egyszerű, ám elegáns esküvőre vágynak. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, igyekszel alacsony költségvetésből minél jobbat kihozni. Számodra fontosabb a nászút, mint maga a ceremónia.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Attól vagy boldog, ha ott a szűk családi kör melletted, nagyobb bulira nem is vágysz. Miután kimondtátok a boldogító igent, elmentek közösen vacsorázni egy hangulatos étterembe.

Arról azonban győződj meg előtte, hogy a zenész a neked tetsző dalokat játssza, ne hagyd, hogy más döntsön erről helyetted!

Skorpió

Ha Skorpió vagy, nincs szükséged semmiféle tanácsra, már pontosan tudod, mi az, amit szeretnél!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon figyelsz arra, hogy minden részlet a helyére kerüljön és az összhatás tökéletes legyen, pont olyan, amilyet megálmodtál magadnak.

Fontos számodra, hogy a környezet különleges legyen, lehet az egy tó mellett, egy parkban vagy éppen a tengerparton. A ruhád meseszép lesz, ahogyan a tortád is – az erről készült fotókat bátran feltöltheted az Instagtamra, tarolni fogsz vele!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: