Nyilas

A Nyilasoknak képtelenség határt szabni, amit elterveznek, az úgy is lesz. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor igyekszel a nagy napot felejthetetlenné tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az álomesküvő számodra a tengerparton zajlik, a puha homokban lépdelve, a háttérben a lemenő nap fényeivel.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-19

Csak a családot és a szűk baráti kört hívod meg, de azt sem bánod, ha csak kettesben mondjátok ki a boldogító igent a pároddal. A lényeg, hogy a helyszín képeslapra illő legyen.

Bak

Bakként már hosszú hónapokkal az esküvő előtt megtervezed a nagy napot és jó előre elkezdesz félretenni rá. Klasszikus, világraszóló lagzit szeretnél, tökéletes menyasszonyi ruhával és esküvői tortával.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A helyszín lehet szabadtéri vagy kibérelhetsz egy hatalmas rendezvénytermet is, a lényeg, hogy a násznép mind elférjen kényelmesen.

Fontos számodra, hogy élőzene legyen, ezért igyekszel egy igazán jó zenekart megszerezni a lagzira, akik aztán hajnalig húzzák a talpalávalót.

Szombati Horoszkóp 2021-10-30

Vízöntő

A barátaidnak bármennyire elegük van az esküvői szezonból, miután megkapták a meghívódat, alig várják majd, hogy részt vehessenek rajta, hiszen tudják, hogy szuper bulit rendezel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden apró részletre odafigyelsz, a tökéletes esküvői ruhát is hosszú keresgélés után találod meg.

A nagy nap igazán különleges lesz, még a koszorúslányok ruhája sem lesz szokványos, nem várod el tőlük, hogy ugyanolyan darabba bújjanak. A helyszín is különleges lesz, lehet az egy tisztáson az erdő közepén vagy éppen egy tó mellett.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ha Halak vagy, imádod az egyediséget, ami az esküvődön is meg fog mutatkozni. Filmbeli környezetre vágysz, profi fotóst bérelsz fel, hogy a képek is hollywoodiak legyenek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Fontosak számodra a külsőségek, ugyanakkor az tesz igazán boldoggá, ha a szeretteid ott lehetnek veled a nagy napon.

Gondoskodsz a szentimentális hangulatról, tökéletes helyszín lehet számodra egy udvarban felállított, hangulatosan kivilágított sátor.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: