Egyesek úgy vélik, hétszer születünk újjá, és minden életünkben egy kicsit különböző személyiségünk van az előzőhöz viszonyítva. Gondolkodtál már azon, vajon egy korábbi életben te milyen ember lehettél, és mivel foglalkoztál? Most a csillagjegyed alapján kiderül, rád mi volt igaz a legutóbbi életedben!

 

Oroszlán

Nem vagy egyszerű eset, ezt te magad is tudod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Részben azért is találod meg nehezen a helyed, mert nem igazán érzed, mi az, ami igazán boldoggá tenne, és nem szeretnél megállapodni valami/valaki mellett, aki nem elég jó számodra.

Az előző életedben valószínűleg vezető lehettél, aki igazán szigorú volt, és a szíve helyett az eszére hallgatott.

Ikrek

Nagyon kreatív lelked van, ami már az előző életedben is jellemző volt rád.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy imád flörtölni

Valószínűleg akkoriban volt egy ikertestvéred, akivel tökéletesen megértettétek egymást, és ez az oka annak, hogy érzed, folyton hiányzik mellőled valaki.

Csak akkor leszel képes igazán megnyugodni, ha megtalálod a lelkitársadat, aki nagyon hasonlít hozzád.

Addig viszont folyton új szerelmet és új barátokat próbálsz találni magadnak.

Halak

Elképesztő megérzéseid vannak, és nagyon sokszor pontosan megtippeled azt, mi fog történni a jövőben.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erre nem képes ám mindenki!

Nem csoda, hogy a csillagjegyed szerint hasonló területen tevékenykedtél előző életedben, és sokan kérték segítségedet megérzéseid miatt.

Légy büszke erre az adottságra!

Nyilas

Szinte biztos, hogy korábbi életedben nagyon ellenállhatatlan csábító voltál, és rengeteg férfi volt szerelmes beléd, hiszen ügyesen tudtad kijátszani a lapjaidat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Nyilas, munkájában újdonságok várhatnak önre,, ami éppen jókor jön, mert már majdhogynem elvesztette érdeklõdését. Ráadásul ma olvashat valamit, ami megfelelõ motivációként is hathat önre, hogy az új kihívásokat még energikusabban tudja teljesíteni. Töltõdjön hát fel ma csordultig energiával, mert bizony nagy szüksége lesz rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rendkívül szerencsés típus voltál, aki imádott a középpontban lenni, és valószínűleg az ezotéria világával is foglalkoztál.

Ez lehet az oka annak, hogy mai napig érdekel ez a terület!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: