Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-04-23

Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét.

Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-12

Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted.

Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben van valami gyermeki ártatlanság.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon.

Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: