Minden nőnek van egy típusa, legalább addig, amíg bele nem szeret egy olyan férfiba, aki teljesen más, mint az az ideál, ami addig a fejében élt. És mindenkinek van egy olyan típusa is, akit ő maga vonz. Ez általában az a kaliberű úriember, akivel – finoman szólva – nem vagyunk maradéktalanul megelégedve. Hány nő szájából hangzott el az a mondtad, hogy „Nem hiszem el, hogy én csak ezeket a tökfejeket vonzom!”. Viselkedésünktől és személyiségünktől függ, hogy milyen férfiaknak tetszünk, de ehhez nagyban hozzájárulhat a csillagjegyünk is. Nézzük, milyen személyiségű férfiakat vonzol, a csillagjegyed alapján.

Kos: Kalandszerető, nyugodt férfi

Akik egy Kos nőt választanak, garantáltan szeretik, ha zajlik körülöttük az élet és egyik kalandból a másikba csapnak. Ezek a férfiak többnyire nyugodt, visszafogott személyiségű emberek, akiket nem zavar, ha nem ők hordják otthon a nadrágot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-08-13

Bika: Türelmes, érzelmileg érett férfi

A Bika nő hódolóinak fontos a hűség, mert tudják, hogyha választottjuk elkötelezte magát, akkor az egy életre szól. A Bika nyugodt személyiség, aki nem kíváncsi a drámára és párnak is ilyen férfit választ, mert elsősorban ilyeneket vonz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Kiegyensúlyozott, jó kedélyű férfi

Az Ikrek nőhöz vonzódó férfiak vágynak az izgalomra és tudják, hogy álmaik nője mindig lelkesedik valamiért. Lehet, hogy ez a dolog hetente változik, de az biztos, hogy mindig történik valami. Ezek a férfiak olyan személyiségek, akik boldogok és nyitottak mindenre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Érzéki, mély személyiségű férfi

A Rák nőhöz azok a férfiak vonzódnak, akik mindennél jobban vágynak a szerelemre. Tudják, hogy az ilyen nő szilárd alap, amire építkezhetnek. Ezek a férfiak többnyire kiforrott személyiségek, akik „öreg lélekkel” rendelkeznek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amennyiben valami miatt lelkiismeret-furdalás gyötörné, úgy a mai nap tökéletes lehet arra, hogy végre enyhítsen rajta, s elszámoljon önmagával. Mindenki követ el hibákat, sokan nem is keveset egy életen át, ugyanakkor, nem mindenki képes ezt belátni, s egytõl-egyig, jóvá is tenni mindent. Ön ne tartozzon ezek közé az emberek közé!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: