Oroszlán

Az erős, és határozott Oroszlánnak nagyon sok ismerőse, és barátja van, azonban lelkileg nem igazán tud közelebb kerülni senkihez. Párkapcsolatai is viszonylag rövid időt tartanak, és, ha ez nem is látszik rajta, de nagyon megviseli. Egész életében legbelül egy megértő társra vágyik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-24)

Az emberek megpróbálnak valamit közölni önnel, de lehet, hogy a saját nehézségei miatt ezt nem veszi észre. Úgy érezheti, kedves Oroszlán, mintha behúzta volna a kéziféket. Engedje el bátran gondjait és merjen újra a ringbe szállni és élni, valamint figyeljen jobban oda környezete jelzéseire, akkor ma sokat fejleszthet személyiségén!

Szűz

A tökéletességre való törekvése leginkább szélsőségekbe torkollik. Nagyon magasra teszi a mércét, és nagyok az elvárásai más emberekkel szemben. Úgy gondolja, hogy soha nem talál egy olyan tökéletes társat, mint, amilyen ő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-24)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Szûz! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Hogyan élik túl a szerelmi bánatot az egyes csillagjegyek?

Mérleg

Igen becsületes, és segítőkész, de, ha valaki átveri, akkor annak soha életében nem tud megbocsátani, és mégis ő szenved tőle. A lelki megpróbáltatások sokszor igen megnehezítik az életét, állandóan harcol az igazságért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-24)

Ma meglehetõsen nagy önfegyelem gyakorlására lehet szüksége ahhoz, hogy ne sokalljon be a mások által önre testálni próbált dolgok súlya alatt. Annak ellenére, kedves Mérleg, hogy ön is tisztában van azzal, hogy, ha komolyabban megerõltetné magát, ma is mindenkit kisegíthetne, próbáljon meg mégis végre nemet mondani, különben állandóan, teljesen csak agyon hajszolja magát, aminek hosszútávon még akár komolyabb egészségügyi következményei is lehetnek. Attól, hogy az ember kibír dolgokat, még nem azt jelenti, hogy azok káros mellékhatása nem hathat ki életére.

Skorpió

Hamar felkapja a vizet, és bosszúállóvá válik, ha olyan dologgal szembesül, ami nem tetszik neki. Sokan tartják agresszívnek, és kiszámíthatatlannak, gyakran ő maga is küzd a heves vérmérsékletével.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-24)

Kedves Skorpió, ma váratlan anyagi meglepetés érheti. Lehet, hogy befektetései a vártnál is jobban alakulnak, esetleg nyer egy rég elfeledett játékban. Az összeg nem is lesz olyan kevés, így vigyázzon, ne herdálja el azonnal, gondolja meg jól, mit kezd vele. A jelenlegi helyzetben egy hosszútávú megtakarítás tûnik a legjobb választásnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: