Oroszlán

Az erős, és határozott Oroszlánnak nagyon sok ismerőse, és barátja van, azonban lelkileg nem igazán tud közelebb kerülni senkihez. Párkapcsolatai is viszonylag rövid időt tartanak, és, ha ez nem is látszik rajta, de nagyon megviseli. Egész életében legbelül egy megértő társra vágyik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Az ön körül történõ dolgokat ma kissé nehezére esik kezelnie, aminek fõleg az lehet oka, hogy meglehetõsen zavarja mások önzõ hozzáállása. Ne feledje azonban, hogy egy bizonyos mértékû önzés természetes, sõt, egészséges is, hiszen alapvetõen minden embert, még önt is, saját érdekei vezérlik az érvényesülésre való törekvés közepette, s, csak másodlagosan a mások, illetõleg a közösség elõbbre jutása! Csak akkor érdemes tehát harcolnia a zajló események ellen, ha valóban túlzásnak érzi, ami ön körül folyik.

Szűz

A tökéletességre való törekvése leginkább szélsőségekbe torkollik. Nagyon magasra teszi a mércét, és nagyok az elvárásai más emberekkel szemben. Úgy gondolja, hogy soha nem talál egy olyan tökéletes társat, mint, amilyen ő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A mai napon önnek kell az erõsebbnek és okosabbnak lennie, kedves Szûz! Az ön körül lévõk ma teljesen elveszthetik a fonalat, sõt, könnyen pánikba is eshetnek a jövõt illetõen, így szüksége lesz minden erejére és gondolatára, hogy összetartsa a többieket, megóvva a közösséget és a dolgok rendes menetét a teljes széteséstõl. Szerencsére, ön olyan, akár egy szikla, mely két oldalra tereli a folyót, s így, bár sokszor kívülrõl nem is látszik, viszont ilyen helyzetekben ragyogóan megmutatkozik elképesztõ lelki ereje, hûsége és kitartása, így biztosan állni fogja a sarat!

Ez a legjobb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Mérleg

Igen becsületes, és segítőkész, de, ha valaki átveri, akkor annak soha életében nem tud megbocsátani, és mégis ő szenved tőle. A lelki megpróbáltatások sokszor igen megnehezítik az életét, állandóan harcol az igazságért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Ma bátran engedje szabadon az önben rejlõ ragadozót! Ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák tetteiben, törjön elõre, bármi áron, mert csak így érhet biztosan partot! mostanában amúgy is túl sokat tolerálta, helyezte elõtérbe mások érdekeit, itt az ideje hát, hogy kissé önzõ legyen, s magával is törõdjön. Tartsa szem elõtt, hogy csak azért, mert másnak szomorú napja van, nem feltétlenül kötelezõ önnek is gúzsba kötni vidámságát és felszabadultságát, valamint visszafogni energiáit, s így sikerességét. Ezt már tényleg nem várhatják el öntõl, hiszen sokszor amúgy is túl empatikus!

Skorpió

Hamar felkapja a vizet, és bosszúállóvá válik, ha olyan dologgal szembesül, ami nem tetszik neki. Sokan tartják agresszívnek, és kiszámíthatatlannak, gyakran ő maga is küzd a heves vérmérsékletével.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Ma meglehetõsen sokan számíthatnak majd önre, kedves Skorpió, így igencsak mozgalmas napnak nézhet elébe, ugyanakkor, rendkívül élvezheti is most, ahogy mindezért körülrajongják. Ne hárítsa, hanem fogadja az elismerést és a bókokat, hisz valóban kivételes és kreatív, ahogyan állítják, aki megérdemli, hogy megbecsüljék!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: