Oroszlán

Az Oroszlán testbeszéde mi másról szólna, mint arról, hogy éreztesse másokkal pozícióját, helyzetét, ami természetesen mások fölött áll. Testbeszéde határozottságról, erőről, vezetői egyéniségről árulkodik. Ismerőseivel és barátaival közvetlen és nyitott, bátran megöleli őket, és ér hozzájuk. Előadásmódjuk kifogástalan, kézmozdulatai és mimikációja olykor színpadias, drámaias, de kifejezetten beszédes.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűzek testbeszéde igazán minimális, alig árul el róluk valamit. Se a rezzenéstelenül, örökké pókerarcot vágó mimikájuk, se a szemük, amikből szinte egyenesen hiányoznak az érzéseik, és a testük is csak komolyságukat, merevségüket, de higgadt, nyugodt természetüket tükrözi. Még ismerőseikkel sem kerülnek közelebbi viszonyba, kerülik a testi kontaktust, csak a párjuk előtt nyílnak meg teljesen. Különben mikor idegesek a hajukat és a körmöket piszkálják.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-04

Mérleg

A Mérlegek testbeszéde visszafogott és keveset árulnak el magukról, emiatt sokszor túl komolynak tűnnek. Ám kézmozdulataik és mimikájuk igen színes és változatos, ami tükrözi intelligenciájukat. Egyébként nagyon barátságosak és közvetlenek tudnak lenni ismerőseikkel és barátaikkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió testbeszéde a titokzatos, misztikus egyéniségét hivatott tükrözni. Szereti a dolgokat csak sejtetni, semmint egy az egyben elárulni. Nála egy pillantásnak, egy mozdulatnak is komoly üzenete lehet. Elsőre hidegek, komolyak, kissé félelmetesek lehetek, de ismerőseikkel és barátaikkal közvetlenek, nyitottak és barátságosak és szívesen érintkeznek velük. Arcuk és tekintetük rendkívül kifejező, szerelmüket és gyűlöletüket képtelenek elrejteni. Összehangolt kézmozdulataik és mimikáik komplett előadásokat képesek bemutatni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: