Nyilas

Mint ahogy iskolás éveidben is annyiszor lódítottad, hogy kész van a leckét, úgy felnőttként is hajlamos vagy elodázni a dolgokat, azt mondani, hogy kész van valami, el van intézne, no para, közben pedig közel s távol nem. Csak nem akarod megbántani az illetőt, nem akarod, hogy aggódjon, vagy ami még inkább lenni szokott, nem akarod, hogy nyaggasson. Ám akkor is füllentesz, mikor már nincs kedved valamihez, de azért is rábólintasz, csakhogy lássa a környezeted, mekkora parti arc vagy. Néha épp ezért mész bele a legnagyobb őrültségekbe.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Bak

Azzal kezded a mélyre szántó beszélgetést, hogy nem fogsz okoskodni, nem fogsz ítélkezni a végén, nem kapod fel a vizet. De igen. Mérges leszel, vagy okoskodni fogsz, vagy éppen ítélkezni, ahogy a helyzet hozza. Mert egyszerűen ilyen vagy. Nem tudod magadban tartani a negatív érzéseidet, ahogy a véleményedet se. Pedig az emberek bíznak benned, támogatásodra és megértésre vágynának, erre sokszor csak a hidegzuhanyt kapják. Ne csodálkozz azon, ha néha már a közeli szeretteidnek sem akarnak semmit mondani.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-26

Vízöntő

Hogyan ismer a környezeted? Mint egy komolytalan, bohókás, folyton viccelődő életművész. Kétségkívül az vagy. Csakhogy néha feleannyira sem vagy olyan komolytalan, mint mondod. Van, hogy halálosan aggódsz a helyzetedért vagy másokért, de nem vallanád be, mert az nem laza. Mint ahogy olykor „csak viccelődsz” a csipkelődő megjegyzésekkel, hogy elrejtsd irigységedet, féltékenységedet vagy más, valódi véleményedet. Azért vagy sokszor annyira cinikus, hogy leplezd valódi érzéseidet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Halak

Lazán igent mondasz olyanra, amit nem akarsz. Mert így szeretnéd elérni, hogy szeressenek, kedveljenek, hogy jó fejnek tartsanak. Egyes Halak emiatt lesznek káros szenvedélyek függői, vagy kezdenek el veszélyes életet élni, amiről persze utána szintén hazudnak, mert utána már nem bírnak leállni és azt sem szeretnék, ha mások aggódnának értük vagy folyton beleszólnának a dolgaikba. Jobb, ha vigyázol, mi az, amire azt mondod, hogy „csak kipróbálod és annyi.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: