Nyilas

Mint ahogy iskolás éveidben is annyiszor lódítottad, hogy kész van a leckét, úgy felnőttként is hajlamos vagy elodázni a dolgokat, azt mondani, hogy kész van valami, el van intézne, no para, közben pedig közel s távol nem. Csak nem akarod megbántani az illetőt, nem akarod, hogy aggódjon, vagy ami még inkább lenni szokott, nem akarod, hogy nyaggasson. Ám akkor is füllentesz, mikor már nincs kedved valamihez, de azért is rábólintasz, csakhogy lássa a környezeted, mekkora parti arc vagy. Néha épp ezért mész bele a legnagyobb őrültségekbe.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Azzal kezded a mélyre szántó beszélgetést, hogy nem fogsz okoskodni, nem fogsz ítélkezni a végén, nem kapod fel a vizet. De igen. Mérges leszel, vagy okoskodni fogsz, vagy éppen ítélkezni, ahogy a helyzet hozza. Mert egyszerűen ilyen vagy. Nem tudod magadban tartani a negatív érzéseidet, ahogy a véleményedet se. Pedig az emberek bíznak benned, támogatásodra és megértésre vágynának, erre sokszor csak a hidegzuhanyt kapják. Ne csodálkozz azon, ha néha már a közeli szeretteidnek sem akarnak semmit mondani.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Hogyan ismer a környezeted? Mint egy komolytalan, bohókás, folyton viccelődő életművész. Kétségkívül az vagy. Csakhogy néha feleannyira sem vagy olyan komolytalan, mint mondod. Van, hogy halálosan aggódsz a helyzetedért vagy másokért, de nem vallanád be, mert az nem laza. Mint ahogy olykor „csak viccelődsz” a csipkelődő megjegyzésekkel, hogy elrejtsd irigységedet, féltékenységedet vagy más, valódi véleményedet. Azért vagy sokszor annyira cinikus, hogy leplezd valódi érzéseidet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Lazán igent mondasz olyanra, amit nem akarsz. Mert így szeretnéd elérni, hogy szeressenek, kedveljenek, hogy jó fejnek tartsanak. Egyes Halak emiatt lesznek káros szenvedélyek függői, vagy kezdenek el veszélyes életet élni, amiről persze utána szintén hazudnak, mert utána már nem bírnak leállni és azt sem szeretnék, ha mások aggódnának értük vagy folyton beleszólnának a dolgaikba. Jobb, ha vigyázol, mi az, amire azt mondod, hogy „csak kipróbálod és annyi.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: