Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Te azért vagy igazi szívtipró, mert vonakodsz osztozkodni a rivaldafényen a partnereddel. Azt akarod, hogy minden figyelem rád szegeződjön. Annak ellenére, hogy a partnerednek is szüksége van figyelemre, te folyamatosan a saját igényeidet helyezed előtérbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

Meglehet, hogy ma valaki kissé felbosszantja önt, s emiatt hamar elveszítheti a türelmét, pedig ez most nagyon nem ajánlatos. Legyen erõs, kedves Oroszlán, és próbálja meg türtõztetni magát, legyen bármi/bárki is a gond, ugyanis most a szellemi, erkölcsi gyõzelem lesz hosszútávon a mérvadó, nem pedig a hang, vagy más egyéb, intoleráns megnyilvánulás.

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A határozatlanságod töri össze a partnereid szívét. Hajlamos vagy mindent annyira túlgondolni, hogy a végén képtelen vagy eldönteni, hogy mit tegyél egy kapcsolatban. Megtorpansz, és nem haladsz előre. A partnered nem várhat rád folyamatosan, és összetöri a szívét, hogy nem vagy hajlandó felvenni az ő ritmusát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

A mai napon, az önmegvalósításé lehet a fõszerep, kedves Szûz, amelynek, ha most nem áll útjába egy átmeneti, alkotói válság, rendkívüli kimenetelei lehetnek! Gondolkodjon, ötleteljen, alkosson csak kedvére, s ne tolerálja egy kicsit sem, ha bárki is megpróbálná megzavarni mindebben! Sok múlhat a mai napon!

Napi horoszkóp március 14. szombat – Halak, Vízöntő, Rák, Oroszlán, Skorpió, Mérleg, Nyilas, Kos ez most nektek szól!

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Te egy nagyszerű ember vagy, kedves Mérleg. Barátságos vagy, és mindenki szeret körülötted lenni. Társasági lény vagy, így rengeteg opció közül választhatsz, ha párkapcsolatokról van szó. Ezért van az, hogy hajlamos vagy kísérletezni az emberek érzelmeivel, és eközben általában össze is törsz néhány szívet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

Ma nagy eséllyel érheti egy meglehetõse éles kritika önt, ami azonban, a látszattal ellentétben, nem rossz szándék vezérelt, hanem kifejezetten építõ jellegû. Ennek megfelelõen, fogadja is úgy, kedves Mérleg, s komolyan gondolkodjon el rajta. Nagyon sokat tanulhat belõle!

Skorpió (Október 23. – November 22.)

Te egy mélyen őszinte ember vagy, nem szeretsz félrebeszélni. Bár a legtöbb ember megpróbál finoman szakítani másokkal, téged ez nem érdekel. Szókimondó vagy és őszinte. Megbánás nélkül mondod, amit érzel; anélkül, hogy végiggondolnád, hogy a másiknak ezzel milyen érzéseket okozol.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

Érdemes lenne ma behatóan, alaposan tanulmányoznia anyagi helyzetét, ugyanis, meglehetõsen elszaladhat a ló, ha nem méri fel kellõ objektivitással az erõforrásait. Gondolkodjon elõre, kedves Skorpió, mielõtt még meglepetés érné, s dolgozzon ki egy stratégiát, amivel továbbra is kézben tarthatja a dolgokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: