Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Te azért vagy igazi szívtipró, mert vonakodsz osztozkodni a rivaldafényen a partnereddel. Azt akarod, hogy minden figyelem rád szegeződjön. Annak ellenére, hogy a partnerednek is szüksége van figyelemre, te folyamatosan a saját igényeidet helyezed előtérbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A határozatlanságod töri össze a partnereid szívét. Hajlamos vagy mindent annyira túlgondolni, hogy a végén képtelen vagy eldönteni, hogy mit tegyél egy kapcsolatban. Megtorpansz, és nem haladsz előre. A partnered nem várhat rád folyamatosan, és összetöri a szívét, hogy nem vagy hajlandó felvenni az ő ritmusát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Te egy nagyszerű ember vagy, kedves Mérleg. Barátságos vagy, és mindenki szeret körülötted lenni. Társasági lény vagy, így rengeteg opció közül választhatsz, ha párkapcsolatokról van szó. Ezért van az, hogy hajlamos vagy kísérletezni az emberek érzelmeivel, és eközben általában össze is törsz néhány szívet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (Október 23. – November 22.)

Te egy mélyen őszinte ember vagy, nem szeretsz félrebeszélni. Bár a legtöbb ember megpróbál finoman szakítani másokkal, téged ez nem érdekel. Szókimondó vagy és őszinte. Megbánás nélkül mondod, amit érzel; anélkül, hogy végiggondolnád, hogy a másiknak ezzel milyen érzéseket okozol.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: