Rák

A rák egy igazi védelmező és egy vérbeli romantikus. Mindenáron gondoskodni akar és ugyanezt a gondos odafigyelést várja el cserébe ő is. A rák talán a legérzelmesebb az állatövi jegyek közül, de a legérzékenyebb is, és semmi másra nem vágyik jobban, mint egy mély és hosszútávú kapcsolatra. Nagyon fontos számára a bizalom, jobb nem eljátszani nála sem. Egy szenvedélyes és mindent átható párkapcsolatra vágyik, amelyben megoszthatja társával álmait, vágyait és legnagyobb félelmeit. Az egyéjszakás kaland nem az ő műfaja, akkor inkább kivár, mert tulajdonképpen nagyon jól elvan ő magában is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az oroszlán könnyen unatkozni kezd, mert mindig az izgalmat és a kalandot keresi. Elméje tele van új ötletekkel és szinte sóvárog a spontaneitás után. Egy vérbeli vezető, akiben túlteng az energia. Olyan szerelemre van szüksége, aki felpezsdíti és megfűszerezi az életet, akinek hozzá hasonlóan őrült ötletei vannak. Megállás nélkül keresi az izgalmat és egy valóságos szívtipró. De ha egyszer sikerül lehántani róla a felső réteget, alatta megláthatod a lágy és finom belsőt. Isteni szerető és harcos egyszemélyben. Párkapcsolatában olyan valakire van szüksége, aki megadja neki a teret és az időt, hogy tudjon néha egyedül lenni, mert különben megfullad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2020-10-16

Szűz

Egy igazi időzített bomba, akinél soha nem tudhatod, hogy mikor tör elő egy szarkasztikus megjegyzés. Sokkal szellemesebb és okosabb, mint amilyennek tűnik és szarkazmusát arra használja, hogy bizonytalanságát palástolja vele, ezért semmiképpen nem kell támadásnak venni. A humor nála viszont a flört egyik eleme, amelyet nagyon gyakran be is vet, és szereti azt érezni, hogy erőfeszítéseket tesznek miatta. Ezért olyan társra vágyik, aki képes harcolni érte minden áldott nap és soha nem adja fel. Kiismerni viszont cseppet sem könnyű, mert teljesen soha nem mutatja meg az érzelmeit. Szüksége van arra, hogy a másik terítse ki a lapjait, mielőtt elkötelezné magát. Nagyon okos, szóval nem érdemes kijátszani. Még hátul is van szeme.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: