Mérleg

A Mérlegnek nem könnyű menedzselnie az érzelmeit. Nagyon érzékeny tud lenni, de sokszor nem tudja, hogyan fejezze ki egészséges módon a benne dúló érzéseket, és hajlamos nem tudomást venni róluk. Ezért olyan társra van szüksége, aki megérti őt vagy legalábbis megpróbálja megérteni. Egy jó beszélgetés viszont mindig le tudja venni a lábáról és minél mélyebben szántó témák kerülnek szóba, annál jobban el lehet bűvölni. Nem szereti az alkalmi kapcsolatokat, mert értelmetlennek tartja. Mély érzésekre, szenvedélyre és tartalmas dolgokra vágyik. Ha ezt mind megkapja, akkor örökre neked adja a szívét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A skorpió nagyon óvatos. A magánéletének nagy részét szereti teljes titokban tartani és nem tárja a világ szeme elé. Valóban nehéz kiismerni. Igen agresszív és öntudatos tud lenni, bár azt mindig pontosan tudja, hogyan szerezze meg, amit akar. Ha a skorpió megoszt veled egy titkot, azt jelenti teljes mértékben megbízik benned. Ezért nagyon vigyázz, hogy soha ne veszítsd el a bizalmát, mert ha igen, akkor ott van vége a kapcsolatotoknak. Mivel nagyon kevés embernek nyílik meg, érezd magad nagyon szerencsésnek, hogy te is egyike lehetsz a keveseknek. Mert így a tiéd lehet a szíve és a lelke. Olyan valakire van szüksége, aki vágyik az érintésére és aki szexuálisan nagyon vonzó számára. Mert egy skorpiónak a szex művészet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A nyilas egyszerűen kivirágzik a szabadságnak már csak a gondolatától is. Mert semmi másra nem vágyik jobban. A szabadság talán a legfontosabb számára, ezért meg se próbáld megfosztani tőle. Nem akar olyan emberrel kapcsolatban lenni, aki ezt nem tudja elfogadni. Mindez pedig azért van, mert nagyon független és képes megállni a saját lábán. Sok mindent megtapasztalt már életében, ezért nagyon jól tud gondoskodni magáról. Olyan társra van szüksége, aki nem csak észreveszi a függetlenség iránti olthatlan vágyát, de még fel is néz rá emiatt. Mindaddig lojális és hűséges lesz, amíg garantálni tudod a szabadságát. Nincs ideje játszadozni, ezért nem viseli el az ostobaságot. Légy vele őszinte, és ő is az lesz veled.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: