Mindenki tudni szeretné, mit hoznak a forró hónapok. Egy kicsit mindenki lazább ilyenkor, legalábbis kíváncsibb, kezdeményezőbb, mint a dermesztő hónapok alatt.

Kos

Ne hallgassunk azokra, akik szerint a párkapcsolatok, legalábbis a hosszú, tartós párkapcsolatok nem a Kosoknak valók. A jelek arra mutatnak, hogy ugyan a Kosok képesek vadulni, kikacsingatni abból, ami unalmas, de ha megtalálják szívük választottját, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. Sőt féltékenyen őrzik kincsüket. Pont a féltékenység lesz az, ami fejtörést okoz majd a nyáron a Kosoknak. De kár féltékenykedni, a végén kiderül, hogy vaklárma az egész.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika

A féltékenység a fő motívum a Bikáknál is, nem véletlenül, a Bikák kevésbé nagyvonalúak. De fordulhat a kocka is, jöhet egy olyan szerelem a Bikák életébe, ahol nekik kell bizonygatniuk hűségüket. Ha hosszú ideje tartó kapcsolatról van szó, egy pillanatra akár meg is inoghat a bizalom, de semmi vész, ami (aki) menni akar, menjen, de aki marad, az egy életre fog maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek

Valaki már közeledik az Ikrek felé. Valaki olyan, aki képes felborítani azt, amit stabilnak hittek, de nem rombolni jön az illető. Csak és kizárólag azért, hogy rámutasson visszás dolgokra, hogy ne legyen több hamisság és maszatolás. Ahogy jött, áll tovább, és csak a feleken múlik, hogy akarják-e tovább egymást, vagy sem. A csillagok szerint igen, de így is lehet túl kínos a szembenézés egymással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

Rák

Soha ilyen finom, kiegyensúlyozott, derűs hetek nem vártak még a Rákokra, mint most. Csupa szerelem az élet, és ezt nagyon meg is érdemlik. Kivárták ezt a harmóniát, volt ehhez türelmük, mi több, hűségüket is ezer módon bizonyították.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendõnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, õszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: