Mindenki tudni szeretné, mit hoznak a forró hónapok. Egy kicsit mindenki lazább ilyenkor, legalábbis kíváncsibb, kezdeményezőbb, mint a dermesztő hónapok alatt.

Kos

Ne hallgassunk azokra, akik szerint a párkapcsolatok, legalábbis a hosszú, tartós párkapcsolatok nem a Kosoknak valók. A jelek arra mutatnak, hogy ugyan a Kosok képesek vadulni, kikacsingatni abból, ami unalmas, de ha megtalálják szívük választottját, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. Sőt féltékenyen őrzik kincsüket. Pont a féltékenység lesz az, ami fejtörést okoz majd a nyáron a Kosoknak. De kár féltékenykedni, a végén kiderül, hogy vaklárma az egész.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-05-19

Bika

A féltékenység a fő motívum a Bikáknál is, nem véletlenül, a Bikák kevésbé nagyvonalúak. De fordulhat a kocka is, jöhet egy olyan szerelem a Bikák életébe, ahol nekik kell bizonygatniuk hűségüket. Ha hosszú ideje tartó kapcsolatról van szó, egy pillanatra akár meg is inoghat a bizalom, de semmi vész, ami (aki) menni akar, menjen, de aki marad, az egy életre fog maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Valaki már közeledik az Ikrek felé. Valaki olyan, aki képes felborítani azt, amit stabilnak hittek, de nem rombolni jön az illető. Csak és kizárólag azért, hogy rámutasson visszás dolgokra, hogy ne legyen több hamisság és maszatolás. Ahogy jött, áll tovább, és csak a feleken múlik, hogy akarják-e tovább egymást, vagy sem. A csillagok szerint igen, de így is lehet túl kínos a szembenézés egymással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Soha ilyen finom, kiegyensúlyozott, derűs hetek nem vártak még a Rákokra, mint most. Csupa szerelem az élet, és ezt nagyon meg is érdemlik. Kivárták ezt a harmóniát, volt ehhez türelmük, mi több, hűségüket is ezer módon bizonyították.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: