Levegő: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Érzelmi élet
A Levegő hatása alatt született emberek általában bókjaikkal, szellemes megjegyzéseikkel, történeteikkel hódítanak. Szívesen ismerkednek, beszélgetnek, így az alkalmi kapcsolatokból sokszor lesz fellángoló szerelem. Kísérletező és kíváncsi természetük miatt szívesen flörtölnek, de igazán mély kapcsolatot legtöbbször csak életük párjával alakítanak ki. És milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie ennek a személynek? Legyen humoros és nyitott, és bár nem szeretik, ha rájuk telepednek, de a figyelmet és törődést sokra értékelik.
Párkapcsolat
Ezen jegyek szülötteit az tartja össze, ami a más jegyűeket éppen elválasztaná: kíváncsi természetük miatt folyton szórakoztatják egymást, és mivel nem akarnak semmi komolyat, annál jobban egymásba habarodnak. A Föld és Víz eleműekkel szívesen flörtölnek, de egy idő után unalmassá válik számukra a kapcsolat. Az Oroszlánban, Nyilasban, Vízöntőben viszont megtalálhatják azt a szenvedélyességet, ami elkötelezettség-fóbiájukat is felolvaszthatja.

Víz: Rák, Skorpió, Halak

Érzelmi élet
Ahogy a Víznek is sok megvalósulási formája van, úgy ezen csillagjegyek szülöttei is változékonyak: hol csendesek, hol szenvedélyesen háborognak, van, hogy körülölelnek, de sokszor lehetnek fagyosak is. Az érzelmek és érzések központi szerepet játszanak az életükben: hiszik, hogy létezik a Nagy Ő, a másik felük. Sokáig keresgélnek, szeretnek ismerkedni, de mivel sérülékenyek, ezért kevés embert engednek szívükhöz közel.
Párkapcsolat
A félszavakból megérteni a másikat típusú kapcsolatot keresik ezen elem szülöttei, és ki másban találhatnák meg, mint egy hasonlóan a megérzéseire hallgató és szenvedélyes emberben. A Víz eleműek hangulatváltozásait legjobban a Föld elem szülöttei tudják stabilizálni, cserében pedig egy kis hullámzást, azaz őrültséget visznek az életükbe. A Tűz eleműekkel temperamentumuk hasonló, és forr közöttük a levegő, közös életük azonban örök harc. A Levegővel pedig inkább egymás mellett élnek, a józan ész és az érzelmek képviselői ritkán találják az közös hangot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: