2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp. Olyan bolygó együttállások lesznek az égen, amelyek a szingliknek ragyogó esélyt szimbolizálnak arra, hogy belebotoljanak életük nagy szerelmébe. Az a bibi, hogy nem csak 1 személyről lehet szó. A párkapcsolatban élők sem fognak unatkozni, mert az égi folyamatok szinte minden párnak döntés és/vagy választás lehetőségét szimbolizálja. Szóval senkinek sem lesz eseménytelen ez a tavasz. Nézzük, hogy ki mire készüljön!

KOS tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ez a tavasz nálatok egyfajta kommunikációs tréninggel felér. A kapcsolatotok jövője azon múlik, hogy képesek vagytok-e kommunikálni. Ráadásul úgy, hogy annak a vége ne veszekedés és/vagy sírás legyen. Hatalmas segítség lenne a környezetváltozás. Vagy utazzatok el, vagy kiránduljatok minél többet, vagy legalább tegyétek át a fekhelyet máshova! Nem kicsi a tét…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keményen a szemedbe mondja az igazságot: ilyen nő vagy a csillagjegyed alapján

Szingli: Sokan azt várják a tavasztól, hogy szerelmet hozzon nekik. Te ne ess ebbe a hibába! Vagyis ne várd el! A bolygók most az etikai, erkölcsi, morális értékrendedet teszik próbára. Egészen biztos, hogy kísértések jönnek. Tuti, hogy van az a hang, az a tekintet, amitől te is elgyengülsz. Legrázósabb időszak: március 11 és április 4 között lesz. Tőled függ, hogy ellen tudsz-e, akarsz-e állni…

BIKA tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem ígérkezik unalmasnak a tavaszotok. Tele lesz feszültséggel, sőt erőfitogtatással. Semmiképp se rivalizáljatok! Elmérgesedő vitát mutatnak a bolygók március 9-én, április 21-én, május 1-én és 17-én. Miközben neked megvilágosító erejű bolygó együttállások esélyt jeleznek arra, hogy rá gyere, min kellene változtatnod: április 21, május 13, 18, 21, 31.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Bika, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetbõl (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szingli: Nem fogsz unatkozni tavasszal. Kicsit szemlélődőbb leszel május 25-ig, amíg a Bikában jár a Jupiter. Utána gördülékenyebben megy minden, az ismerkedés is. Mindazonáltal a szemlélődés sok „szórakoztató” jelenetet eredményezhet. Úgy érezheted, mintha nem lennél benne a saját életedben, hanem kívülről néznéd magadat április 21-én, május 13-án, 18-án, 21-én, 31-én.

IKREK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A végtelenségig nem húzhatjátok az időt. Döntenetek kell hamarosan. Május 25-ig mérlegelhettek, de utána az Ikrekbe lépő Jupiter döntésre és/vagy lépésre ösztönöz. Addig neked arra kell ügyelned, hogy mindig őszinte legyél. De az őszinteség ne jelentsen provokációt! Bolygód, a Merkúr a meggondolatlanságra hajlamosító Kosban jár május 14-ig.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. január 29-30.: legnagyobb félelmeikkel kell szembenéznie a csillagjegyeknek

Szingli: A rajtpisztoly hamarosan eldördül. Vagyis életed nagy szerelme hamarosan belép az életedbe. Május 26-tól Jupiter az Ikrekbe lépve olyan találkozást szimbolizál, amire mindig vágytál. Előtte egyre növekvő türelmetlenség és elkeseredés uralkodhat el rajtad. Ez meggondolatlanságra hajlamosíthat. Semmiképp se menj bele titkos viszonyba, mert rontod az esélyeidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Megvan az összhang közöttetek. Félszavakból is megértitek egymást. Tavasszal ezt azzal fokozhatjátok, hogy minél több időt töltötök kettesben. Ne legyenek ott barátok, rokonok, gyerekek se! Valahogy oldjátok meg, hogy kizárólag egymásra figyelhessetek! Ezáltal erősödik a szövetségetek, és senki sem tud közétek állni. Így féltékenység sem ütheti fel a fejét.

Szingli: Jól érzed magad a bőrödben? Ha igen, akkor vonzó vagy, és többen keresik a társaságodat. Ha nem, akkor tavasszal az a fő feladatod, hogy megtaláld, mitől lehetnél jobban. Vizes jegyekben járó bolygók szerint a víz erejét kell használnod: igyál több forrásvizet, vegyél rendszeresen illatos fürdőt, és menj szaunázni! Erre legkedvezőbb napok: március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: