OROSZLÁN tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A több napsütéstől és a kevesebb kabáttól te sokkal jobban vagy. Ez jó hatással van a kapcsolatotokra is. Türelmesebb, megértőbb és gyengédebb vagy a kedveseddel. Tedd ezt úgy tavasszal, hogy nem vársz viszonzást! Persze viccesen megemlítheted, hogy majd te is kérsz ilyen kényeztetést, de ezt mondd mosolyogva! Máskülönben feszültség támadhat…

Szingli: Nem tudsz őszintén örülni annak, ha valaki érdeklődik irántad. Nem tudod, hogy valójában akarsz-e komolyabb kapcsolatot. Megoldás lehet, ha nem hosszú távra tervezel, hanem csak élvezed az értelmes társalgást. Erre legkedvezőbb napok: április 8, 12, 19. Májusban nem szabad összetévesztened a barátságot és a szerelmet! Illetve vedd észre, ha a másik fél összetévesztené!

Hétfői Horoszkóp 2022-10-10

SZŰZ  tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Korábban imponált volna, ha a párod olyan szerelmesen nézett volna rád, ahogy tavasszal fog. Oda van érted. Számára nem kérdés, hogy titeket egymásnak teremtett a sors. Neked az álmodozásnál többre van igényed: szeretnéd látni a közös jövőtök következő lépését. Szólj neki, hogy legyen konkrétabb! Máskülönben duzzogva és hiábavalóan várhatod a részleteket.

Szingli: Tavasszal komoly analizálásba kezdesz. Érteni akarod, hogy egyeseknek miért megy könnyen a kapcsolatteremtés, és másoknak miért nem. Több elméletet gyárthatsz, és modellezheted a helyzetet, de az igazság az, hogy a nyitottság, a bizalom és a derű elengedhetetlen elemek ahhoz, hogy két ember egymásra találjon. Ezt senki sem látja magán, csak a környezet érzékeli.

MÉRLEG tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egyetlen hibát követhetsz el idén tavasszal: ha másokhoz hasonlítgatod a kapcsolatotokat. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit csinálnak! Kettőtökre koncentrálj! És készülj egy feszültebb időszakra április 30-tól! Sajnos Mars puskaporos hangulatot szimbolizál. Egészen apró dolgon képesek lesztek összekapni. Ha nem kapkodtok, könnyebb ezt megelőzni.

Szingli: Az idei tavasz sikereket ígér a párkeresésben. De csak akkor, ha nem hasonlítod magadat másokhoz. Te az élet megismételhetetlen csodája vagy. Belőled csak 1 van. Április 30 után bármikor betoppanhat az életedbe a szerelem. De minden tőled függ: az is, hogy meddig mentek el. Hihetetlen módon felgyorsulhatnak az események. Jobb, ha nem kapkodtok…

SKORPIÓ tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Vigyázz, mert május 25-ig hajlamos leszel mindent felfújni! Sajnos a viták állandósulhatnak, ha nem lesztek képesek felülemelkedni az apró nézetkülönbségeken. Szakítás is szóba kerülhet. Ezt csak akkor vészelhetitek át, ha időben leállítjátok a szócsatát. Most ne azzal foglalkozzatok, hogy kinek van igaza, mert ez nem visz előre!

Szingli: Vagy nem látod a nagy őt, vagy túl sok van belőle. Május 25-ig bajban lehetsz, mert hol senki sem tetszik, hol mindenki. Amíg nem egyértelmű, addig nem kell választanod. Ne tagadj meg magadtól semmi jót! Élvezd a népszerűséget, de csak addig menj el, amíg valóban jól esik! Bármikor felállhatsz, és elmehetsz onnan. Nem tartozol senkinek magyarázattal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: