NYILAS tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Komolyra fordulnak a dolgok. Május 26-án bolygód, a Jupiter belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés, esküvő szóba kerülhet. De csak akkor tedd meg, ha teljes meggyőződéssel tudod tenni! Ha bármilyen apró kétséged, rossz érzésed van, várj! Nem szabad becsapnod se a másikat, se önmagadat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szingli: A nagy számok törvénye érvényesül idén tavasszal. Jupiter a bőség bolygója május 25-ig a munkában hoz nagy horderejű feladatokat. Emellett nem sok kapacitásod marad az ismerkedésre. De május 26-tól óriásit fordul veled a világ, és rengeteg emberrel fogsz találkozni. Lehet, hogy maga a kapcsolat csak nyárra érik be. De hidd el, érdemes kivárni!

Pénteki Horoszkóp 2022-09-23

BAK tavaszi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Meg tudod fogalmazni, hogy kivel, mivel vagy elégedetlen? A pároddal? Önmagaddal? A kapcsolatotok haladási irányával? Tempójával? Vagy az összhanggal? Mielőtt vádaskodnál és/vagy magad alá esnél, ezt tisztáznod kell. És az őszinteség abban az értelemben is érvényes, hogy ezt elmondd a párodnak. Ez elengedhetetlen, ha együtt akartok maradni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szingli: Kicsit értetlenül nézel körül, és igazságtalannak tartod, hogy egyeseknek könnyen megy az ismerkedés. Vannak, akiket nem sokra tartasz, ők mégis harmonikus párkapcsolatban élnek. Tavasszal a legnagyobb felismerésed az lehet, hogy ennek totál semmi értelme. Akkor lesz esélyed az ismerkedésre, ha nem becsmérelsz senkit, és nem is irigykedsz.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatban élő: Március 9, április 21, május 1, 17. Ezeket a dátumokat írd be a naptáradba! Ugyanis ezeken a napokon nagyobb esélyt mutatnak a bolygók az összezördülésre. Vagy a családotok miatt, vagy az otthonteremtés miatt civakodnátok. De ne tegyétek! Nem baj, ha nem vagytok közös nevezőn. Fő, hogy kimondhassátok a véleményeteket. Utána kezdődhet a közelítés…

Szingli: Szinte minden kapacitásodat leköti a családod és az otthonteremtés. Emellett nem sok kedved van ismerkedni. Egyébként is idegesítenek, untatnak a sablon kérdések, sablon témák. Ám május vége felé jön valaki, aki cseppet sem sablonos. Vele érdemes beszélgetni. De ne várj egyelőre többet! Csak élvezd pl. az intellektuális humorát!

HALAK

Párkapcsolatban élő: Március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29 olyan napok, amikor az égi folyamatok hihetetlen népszerűséget jeleznek neked. Erre féltékeny lehet a párod. Tuti, hogy próbálja leplezni, de meglátod a duzzogást. Bölcsen, tapintatosan és természetesen nyugtasd meg őt! Bújj hozzá, adj nagyobb teret az intimitásnak! Hidd el ez a leghatékonyabb ellenszer!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szingli: Március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29 a legkedvezőbb napok a randira. Bolygó együttállások olyan találkozásokat szimbolizálnak, amelyeket nem nagyon kell szervezni. Sodródj az eseményekkel! Ez nem azt jelenti, hogy bárkivel el kell menned. Inkább azt, hogy derűsen szemléld az élet leleményességét, mintha egy szerelmes filmet néznél!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: