Szűz

Bármi is gátolta esetleg mostanában, hogy fejlõdjön szerelmi téren, az most már a múlté, s ennek megfelelõen, azt érezheti, minden simábban megy az eddigieknél e téren. Ez jó alap lehet, hogy szíve választottjával még közelebb kerülhessenek egymáshoz, s, hogy ma valami nagyon jó történjen önök között!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Meglehet, hogy ma szívesebben vonulna inkább félre olvasgatni, esetleg zenét hallgatva, egymagában munkálkodna otthonában, mintsem a párjával lelkizzen, aki ezt meglehetõsen nehezményezheti. Ennek ellenére, ne hagyja, hogy nagyon önre telepedjen, s, szerelem ide, vagy oda, ha finoman is, de álljon ki a személyes szabadságáért, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma emberi kapcsolatai kerülhetnek elõtérbe, kedves Vízöntõ. Úgy érezheti mostanában elhanyagolták egymás társaságát ismerõseivel, ezért hát gondol egyet és megpróbálja felfrissíteni barátságait. Sajnos azonban nem könnyû megfelelõ helyet és idõpontot választani, ami mindenki számára jó lenne. Ne vegye ezt szerettei felõl érdektelenségnek, ha mély a barátságuk, akkor ennél nagyobb idõelcsúszásokat is ki fog bírni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: