Skorpió

Ma igencsak mély érzelmek irányíthatják megnyilvánulásait szerelme irányába, akinek ugyan eleinte nagyon jól eshet a törõdés, ám meglehet, hogy egy bizonyos határ átlépése után már visszájára is fordul az egész. A kevesebb néha több, kedves Skorpió, tartson tehát néha egy kis szünetet, akkor lesz igazi a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Kedves Szûz, ma egy igen kellemes és élvezetesen szerelmes napnak nézhet elébe, amikor is a fõszerep, minden bizonnyal egymás kényeztetésén, szeretgetésén lesz, amit mindketten nagyon fognak élvezni majd! Kezdjenek egy jóízû beszélgetéssel, s ha lelkük már kielégült, térjenek rá a testi örömökre, a végtelenségig húzva és fokozva a dolgokat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek...

Vízöntő

Lehetséges, kedves Vízöntõ, hogy a legnagyobb gond a szerelmi életében az, hogy túl nagyok a saját elvárásai másokkal, vagy éppen önmagával szemben, s ez teszi boldogtalanná. Próbáljon meg egy kicsit kevesebbet töprengeni, s nagyobb nyitottságot mutatni ások, szerelme felé, s fõleg, elfogadni, hogy mindenki olyan, amilyen, s e szerint is lehet tõle elvárni dolgokat, vagy éppen számítani rá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: