Légy kalandvágyó!

Nem egyszerűen a kalandokat szereti, hanem a spontán és impulzív kalandokat és történéseket. Soha nem keresi, de valahogy mindig megtalálják. Ezért nála minden az emlékekről szól. Őrült ötletei vannak és imádja felfedezni az ismeretlent. Ennek megfelelően utál unatkozni, valójában nem is szerepel ez a szó a szótárjában. Mindig keresi a változást, a fejlődést, ami számodra is egy igazi végtelen kaland lehet…

Fogadd el a függetlenségét!

Valójában nincs rár szüksége. Része vagy az életének, de nincs rád szorulva. Független és önálló. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok. Lehet, hogy néhány óráig nem hallasz felőle, de ez nem jelenti azt, hogy nem akar beszélni veled. Nem fogod állandóan látni, de ezt nem jelenti azt, hogy nem érdekled. Ne félj őszintének lenni vele és elmondani neki, hogy szükséged van a jelenlétére. Az őszinteséget és konkrétumokat mindig értékeli, és időt fog szakítani rád, mert nagyon jól tud priorizálni.

Fogadd el a nagy szívét!

Nem csak, hogy szeret szeretni, de hihetetlenül megbocsátó is. Egyáltalán nem haragtartó. Tökéletesen jóvá tudja tenni a hibákat. Nem hagyja, hogy a dolgok elfajuljanak, ezért beszélni akar róla és szüntelenül keresi a megoldást. Mindig megadja a második esélyt, ezért nem érdemes visszaélni ezzel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: