Nyilas

Nyilasként egyik rossz tulajdonságod, hogy mások számára viszonylag kiszámíthatatlan vagy. Néha még önmagadat sem tudod kiismerni, hirtelen döntések jellemeznek. Ez pedig igen nehéz kihívás elé állítja a partneredet is. Döntéseidet hamar képes vagy megváltoztatni, mindig azt teszed, amihez épp kedved van. Néha homlokegyenest más véleményen vagy, mint például előző nap, ez pedig zavarttá teszi a párodat is és jogosan von kérdőre emiatt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Bak csillagjegyűként viszonylag zárkózott típus vagy, csak keveseknek engeded, hogy meglássák játékos és vicces oldaladat, többnyire szigorúnak és fegyelmezettnek tűnsz. Életedet a gyakorlatiasság és a logikus gondolkodásmód jellemzi. Kevés embert engedsz a közeledbe, pedig érdemes lenne megnyílnod előttük, ugyanis senki nem fog örökké csak várni rád. Vedd észre, ki az, akit érdekelsz és lépj ki egy kicsit a komfortzónádból.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Vízöntőként a legfontosabb számodra a biztonságérzet. Ha ez nincs meg körülötted, akkor rosszul érzed magad. A szerelmi életedre is ez a jellemző, azt az embert keresed, aki minden szempontból biztonságot nyújt számodra és megvéd mindentől. Ehhez egy ideális kép is társul a fejedben: a tökéletes férfinak anyagilag rendben van a helyzete, jó fizikummal rendelkezik és készen áll a családalapításra is. Sajnos nagyon gyakran meg kell tapasztalnod azt, hogy igényeidnek csak nagyon kevesen felelnek meg.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ha Halak csillagjegyű vagy, akkor hiszel az egyetlen és igaz szerelemben. Hiszed azt, hogy él valaki ezen a bolygón, akit csak neked teremtettek. Gyakran esel szerelembe első látásra, és hamar úgy érzed, megtaláltad az igazit. Ilyenkor igyekszel felgyorsítani a dolgokat, hamar belevágsz az összeköltözésbe és próbálsz elköteleződni. Az együtt éléssel azonban előjönnek a problémák, olyanok, amelyeket a kezdeti időszakban a lila köd miatt nem láttál.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: