Oroszlán

Oroszlánként szeretsz az élet minden területén irányítani, jellemző ez a párkapcsolatodra is. Már az első perctől kezdve igyekszel ellenőrzésed alá vonni a párodat, akinek hozzá kell ehhez szoknia. Természetesen ez nem mindig sikerül, hiszen a folyamatos ellenőrzések és féltékenykedések még az igazán szerelmes és mély érzésű embereket is kihozza a sodrából, ez pedig könnyen a kapcsolat végét eredményezheti. Próbálj megbízni a partneredben és ügyelj arra, hogy a másiknak is adj teret és ne fojtsd meg őt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek, ahogyan a karrierükben és az élet szinte minden területén, úgy a párkapcsolataikban is maximalizmusra és tökéletességre törekszenek. Jobb azonban, ha tisztában vagy vele, hiába keresed szüntelenül, olyan, hogy tökéletes ember nem létezik. Próbáld meg kicsit lejjebb tenni a mércét, ne legyenek irreális elvárásait, fogadd el mások hibáit és ne hagyj ki egy randit csak azért, mert a képzeletbeli listád egyik pontjának nem felel meg az illető. Adj neki egy esélyt, hidd el, csak így van esélyed hosszan tartó, boldog párkapcsolatra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor elképesztően szabadszellemű és független személyiség vagy. Nem szereted, ha akadályoznak és megmondják, mit csinálhatsz és mit nem. Hajlamos vagy emiatt nem figyelni másokra, akik azt szűrik le a viselkedésedből, hogy nem érdekelnek téged. Tudatosítsd partneredben, hogy ezek a szokásaid nem ellene szólnak. Egyszerűen csak kalandvágyó vagy, szeretsz a saját fejed után menni és néha egy kis magányra vágysz. Mindenképpen beszéljétek ezt át, különben hamar szakítás lehet a vége.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió csillagjegyűként igazán heves udvarló vagy, szereted a másikat levenni a lábáról és elkápráztatni őt. Mindent megteszel azért, hogy a kiszemeltedet megkapd és már a kapcsolat elején igen mély érzelmeket táplálsz a másik iránt. Ezzel azonban elkényezteted a másikat, aki abban reménykedik, a „mézeshetek” soha nem múlnak el. Többnyire tévednek: miután ugyanis már úgy látod, stabil lábakon áll a kapcsolatotok, akkor visszaveszel és már nem halmozod el annyi bókkal kedvesedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: