Egy építő jellegű, szemet felnyitó kritika mindig hasznos az ember számára, mivel segít tanulni a hibákból, ezáltal fejlődni is. Ugyanakkor vannak azok a kritikák, amelyek egyszerűen nem adnak semmit, csupán rombolnak, mivel előítéletekből táplálkoznak. 

Az asztrológusok szerint közvetlen összefüggés van az emberek születési ideje, ezáltal a horoszkópja, és kritikusságra való hajlamuk között.

Lássuk azt az 5 zodiákust, aki élen jár az ítélkezésben.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-02

1. RÁK

Abból a célból kritizál másokat, hogy önmagát megvédhesse a fájdalmaktól és bántástól. Nagyon érzékeny tud lenni időnként és ez alapul szolgál neki arra, hogy ítélkezés közben megkönnyebbülésre leljen. Mindezek ellenére nem akar gonoszkodni és gorombáskodni, csupán magának akar kedvezni.

2. SZŰZ

A legkritikusabb csillagjegy mind közül. Mondhatni pedánsan, aprólékosan, következetesen és már-már lenyűgözően művelik ezt a nem túl kedves tevékenységet. Ám nem csupán másokkal, magukkal szemben is keménykezűek. A fejükben kialakítanak egy képet, hogy hogyan kellene a dolgoknak történniük, persze a valóság nem mindig tükrözi ezt vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: