3. BAK

Van egy alapvetően negatív attitűdjük az őket körülvevő világgal szemben és ezért ítélkeznek mások felett olyan gyakran. Ezzel egy időben a Bakok nem állhatják, ha őket éri kritika, ezért is igyekeznek állandóan jobbak lenni mindenben, mint a többiek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4, KOS

Úgy gondolják, hogy bármilyen vélemény, amely az övékével ellenkezik, hibás. Túlontúl makacsak és azt hiszik, hogy minden körülmények között nekik van igazuk. A többiek álláspontját képtelenek felfogni, mások helyébe még megerőltetve sem tudják beleképzelni magukat, ezért is ítélnek el mindenkit, aki nem osztozik velük egy véleményen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szomabti Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára....

5. MÉRLEG

Úgy gondolják, hogy azáltal, hogy ítéletet mondanak mások hibái felett, ők maguk képesek megelőzni a ballépéseket. Ezen szokás miatt azonban könnyen megnyerik maguknak a pletykás címet, amit elsőre senki nem gondolna róluk, hiszen nagyon közvetlen emberek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: