Az alábbi csillagjegyek a szemedben nagyon kedvesek, de a hátad mögött aztán jól kipletykálnak. Óvakodj velük, ha csak lehet minél kevesebb időt tölts a társaságukban. Egy idő után magad is érzékelni fogod, hogy nem túl őszinték, és mindent megtesznek azért, hogy keresztbe tegyenek neked!

Ikrek

Az Ikrek a legnagyobb pletykafészek a világon, ezért jobb, ha semmit nem mondasz el neki, ami számodra nagyon fontos. Eszedbe ne jusson a legféltettebb titkod megbeszélni vele. Nagyon óvatosan manipulálnak, úgy, hogy ebből te semmit nem veszel észre. Nagyon jól fogatja a kártyát, és mindent képes megtenni azért, hogy önmagát a legjobb színben tüntesse fel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Tisztában van vele, hogy ő a király, és úgy is viselkedik. Mellette mindig csak egy alattvaló lehet, amennyire csak lehet ki is használ. Mindig olyan emberekkel veszi magát körbe, akik teljesítik minden kívánságát, és, akiket kénye szerint ugráltathat. Nem érdemes vele soha vitatkozni, hiszen mindig neki van igaza. Ha valamivel megsérted, akkor nagyon gonosz tud lenni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Önre törhet ma az az érzés, kedves Oroszlán, hogy karrierje és pénzügyei bizony nem igazán alakulnak úgy, ahogy azt szeretné, sõt kifejezetten negatívnak ítélheti az utóbbi idõszak mérlegét. Ettõl az érzéstõl pedig pánikba eshet és depressziós, valamint frusztrált lehet. Ne essen abba a csapdába, hogy csak azért, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ön szeretné, összezuhan, hiszen azzal még kevésbé fognak jóra fordulni a dolgok. Inkább üljön le és gondolja át, mit tehetne azért, hogy pozitív irányba fordítsa ügyeit.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Ma fontos, hogy jól mérje fel a saját határait...

Szűz

Gyorsan rátapint a gyengeségeidre, és nem kímél, mindig ott bánt, ahol neked a legfájóbb. Kritikus, és el is mondja a véleményét mindenről, akkor is, ha senki sem kíváncsi rá. Sokat panaszkodik, és csak azokkal tud jól kijönni, akik nagyra értékelik, és tökéletesnek tartják.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma egy rendkívül élvezetes beszélgetésben lehet része, kedves Szûz, ami kifejezetten megmozgathatja elméjét, fantáziáját, így még, ha kicsit el is vonja a figyelmét a napi teendõktõl, akkor se hagyja félbe az eszmecserét, hisz az most sokat adhat önnek!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: