Skorpió

Addig nem nyugszik meg, amíg a célját el nem éri. Nagyon paranoiás, állandóan gyanakszik mindenkire. Bosszúálló típus, csak akkor érzi jól magát, ha ellenségei megkapják a méltó büntetésüket. Féltékeny típus, mindent, és mindenkit birtokolni akar. Soha nem tud őszinte lenni, éppen ezért jobb, ha lemondasz arról, hogy ő lesz az igaz barátod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mindenre, és mindenkire haragszik, egyszerűen nem tudsz olyant dolgot tenni, hogy ne legyen elégedetlen. Ha valamiben korlátozzák, akkor nagyon ki tud borulni. Sértődékeny, és képes évekig tartani a haragot, mindenkiben az ellensége látja, és állandóan összeesküvést érez a levegőben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-22

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: