Az alábbi csillagjegyek a szemedben nagyon kedvesek, de a hátad mögött aztán jól kipletykálnak. Óvakodj velük, ha csak lehet minél kevesebb időt tölts a társaságukban. Egy idő után magad is érzékelni fogod, hogy nem túl őszinték, és mindent megtesznek azért, hogy keresztbe tegyenek neked!

Ikrek

Az Ikrek a legnagyobb pletykafészek a világon, ezért jobb, ha semmit nem mondasz el neki, ami számodra nagyon fontos. Eszedbe ne jusson a legféltettebb titkod megbeszélni vele. Nagyon óvatosan manipulálnak, úgy, hogy ebből te semmit nem veszel észre. Nagyon jól fogatja a kártyát, és mindent képes megtenni azért, hogy önmagát a legjobb színben tüntesse fel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Tisztában van vele, hogy ő a király, és úgy is viselkedik. Mellette mindig csak egy alattvaló lehet, amennyire csak lehet ki is használ. Mindig olyan emberekkel veszi magát körbe, akik teljesítik minden kívánságát, és, akiket kénye szerint ugráltathat. Nem érdemes vele soha vitatkozni, hiszen mindig neki van igaza. Ha valamivel megsérted, akkor nagyon gonosz tud lenni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Gyorsan rátapint a gyengeségeidre, és nem kímél, mindig ott bánt, ahol neked a legfájóbb. Kritikus, és el is mondja a véleményét mindenről, akkor is, ha senki sem kíváncsi rá. Sokat panaszkodik, és csak azokkal tud jól kijönni, akik nagyra értékelik, és tökéletesnek tartják.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: