Nyilas:

Még az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, hogy akiben megbíztál, akiről úgy gondoltad, hogy a barátod, arról éppen az ellenkezője az igaz. Nincs értelme rágódni a történteken, mert ezen úgy sem tudsz változtatni. Ennek a kapcsolatnak most járt le az ideje. A munkában olyan változások történhetnek, amelyek nagyon is kedvedre lesznek. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Szomszéd miatt sajnos eheted a kefét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Bak:

A munkahelyeden jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Még az is lehet, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez nem lehetséges, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni, és inkább figyelj, kevesebbet beszélj. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel fél szavakból megérthetitek egymást. A szerelem is úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetõen, igen különlegesre sikeredhet!

Ez a csillagjegyek legszerethetőbb tulajdonsága

Vízöntő:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. A felettesedet most könnyebben tudod befolyásolni, aki azt teszi, amit javasolsz neki. De az is lehet, hogy kapsz egy olyan ajánlatot, amelyet a döntés előtt mérlegelni kellene. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad véleményét is ki kellene kérni, mielőtt igent vagy nemet mondasz. Külföldi utazás során bosszúság érhet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

Halak:

Még az is lehet, hogy betegség egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról. Ha műtéti beavatkozásra készülsz, akkor ne izgulj, mert jó kezekben leszel. Külföldi utazás során idegtépő és felháborító helyzet jöhet létre. Váratlan találkozás miatt a szívverésed felgyorsulhat, egy új lehetőség miatt örömödben fülig érhet a szád. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: