Nyilas:

Még az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, hogy akiben megbíztál, akiről úgy gondoltad, hogy a barátod, arról éppen az ellenkezője az igaz. Nincs értelme rágódni a történteken, mert ezen úgy sem tudsz változtatni. Ennek a kapcsolatnak most járt le az ideje. A munkában olyan változások történhetnek, amelyek nagyon is kedvedre lesznek. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Szomszéd miatt sajnos eheted a kefét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Bak:

A munkahelyeden jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Még az is lehet, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez nem lehetséges, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni, és inkább figyelj, kevesebbet beszélj. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel fél szavakból megérthetitek egymást. A szerelem is úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-14

Vízöntő:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. A felettesedet most könnyebben tudod befolyásolni, aki azt teszi, amit javasolsz neki. De az is lehet, hogy kapsz egy olyan ajánlatot, amelyet a döntés előtt mérlegelni kellene. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad véleményét is ki kellene kérni, mielőtt igent vagy nemet mondasz. Külföldi utazás során bosszúság érhet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Halak:

Még az is lehet, hogy betegség egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról. Ha műtéti beavatkozásra készülsz, akkor ne izgulj, mert jó kezekben leszel. Külföldi utazás során idegtépő és felháborító helyzet jöhet létre. Váratlan találkozás miatt a szívverésed felgyorsulhat, egy új lehetőség miatt örömödben fülig érhet a szád. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: