Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.
Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?
Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania.
Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Két csillagjegy szétválása - Válóokok csillagjegyed szerint!

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát.
Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg.
Nem mindig lehet jó napja az embernek. Ne csüggedjen, ha nem pont úgy alakultak a tervei, ahogyan azt ön elképzelte.
Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

 

Pénteki Horoszkóp 2021-10-22

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott.
Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni.
Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.
Holnapi horoszkóp >>

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.
Ma is kifejezetten jó lesz a hangulata, ezért nem esik majd nehezére kimozdulni kicsit a barátai társaságában és élvezni a kellemes esti kikapcsolódást.
Ha azon hezitált idáig, hogy táncleckéket vegyen, akkor ne legyen rest, jelentkezzen most egy kurzusra. Az se számít, ha nincs partnere, mert hamarosan találkozni fog valakivel.
Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: