Rák

Péntek
2020-04-17

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Péntek
2020-04-17

Ne féljen kipróbálni új, izgalmas dolgokat, legyen szó akár a ruhatára felfrissítéséről, vagy valamilyen új szabadidős tevékenységről. Legyen időnként spontán is, mert csak így tud kitűnni a tömegből.
Szenteljen valamennyi időt a partnerére és önmagára is. Mostanában túlságosan elfoglalt volt, ezért nem nagyon volt idejük beszélgetni egymással.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek kikészülnek az Ikrek havában

Szűz

Péntek
2020-04-17

Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz, például a legjobb barátjával. Észre fogja venni, hogy amint megosztotta egy olyan emberrel a gondjait akiben megbízhat és segítséget nyújthat önnek, akkor egyből megkönnyebbül majd.
Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: