Sajnos napjainkban egyre nagyobb a képmutatás, nem merünk őszinték lenni, nem merjük vállalni a valódi arcunkat, érzéseinket gondolatainkat. A hamis, képmutató emberekkel való kapcsolatot jobb, ha messzire kerüljük, mert ők aztán igen meg tudják nehezíteni az életünket.

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol!

Halak

Mindig mindenről megvan a saját véleménye, kitart az elképzelése mellett. Csak az ő igaza érvényesülhet, és ezért mindent hajlandó meg is tenni. Soha ne vedd be üzleti partnernek, mert nem túlságosan megbízhatatlan.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az uralkodó Oroszlán állandó hatalmi harcot folytat mindenkivel. Jelmondata: csak a testemen át! Csak akkor fog segíteni, ha valamit cserében te is adsz neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: