Skorpió

Két arca van, az egyik nagyjából semleges, a másik pedig elég gonosz ahhoz, hogy jobb, ha nem barátkozol vele. Általában ő egy negatív szereplő, de mélyen legbelül benne is megtalálható a szeretnivaló, kedves jellem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek negatív energiát árasztanak

Szűz

Állandóan elégedetlen mindennel, kritizál, soha nem elég az, ami van. Mindig többet szeretne az életben, de sajnos nem igazán tesz azért, hogy jobban élhessen. Kicsit könnyebben kellene vegye az életet, mert különben csak egy mindig morcos, kötekedő ember lesz belőle.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt várják igazán a karácsonyban a csillagjegyek

Vízöntő

Nagyon kiszámíthatatlan, már-már hiperaktív, mindig valami újra vágyik. Mindig több, és még több pénzt szeretne, soha nincs megelégedve azzal, amennyi van. Ez okozza boldogtalanságának állandó forrását. Jó lenne, ha alább hagyna az impulzivitásból, és elfogadná az életet úgy, ahogy van.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: