Konfliktuskerülő vagy

Nem szeretsz vitatkozni, de legalábbis addig halogatod a konfliktusokat, amíg csak lehet (bár skorpióként előfordulhat, hogy ennek éppen az ellenkezőjét produkálod). Ez sajnos nem túl jó stratégia, bár az igaz, hogy teljesen felesleges mindenen veszekedni másokkal. Te azonban nem túllendülsz a problémákon, hanem elraktározod azokat a későbbiekre, és ez sajnos párkapcsolatban is nagyon rossz taktika. Hagyod, hogy gyűljön benned a feszültség, a sok-sok sérelem ahelyett, hogy őszintén kitalálnál és elmondanád a szerelmednek, mi bánt, min kellene változtatnia. Ez idővel persze annyira feszélyez, hogy kénytelen leszel mindent a nyakába zúdítani, de addigra már számos konfliktuson átestek. A férfiak a legtöbbször nem tudnak mit kezdeni olyan sérelmekkel, amik hetekkel, hónapokkal korábban történtek, ezért gyakran inkább menekülnek az ilyen élethelyzetekből.

Egyszerre akarsz szabadságot és komoly párkapcsolatot

Még talán a halak az, aki a három jegy közül a legjobban idomul a komoly viszonyokhoz. Azonban a skorpió és a rák egyszerre vágyik a tökéletes, harmonikus családi életre, valamint a felhőtlen szabadságra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők nem szeretnek kapcsolatban élni -  Ez a 4 csillagjegy nehezen kötelezi el magát...

A vízjegyűek irtóznak attól, hogy egyedül maradjanak, a többség számára teljesen egyértelmű, hogy egy boldog családban fognak kiteljesedni. Azonban sokukban ott lappang a tökéletesség iránti igény, és ez időnként elhatalmasodik rajtuk: ekkor mindenáron arra törekszenek, hogy rengeteg én-időhöz jussanak, egyedül maradhassanak és feltöltődhessenek – persze mindezt úgy, hogy a szerelmük igazodik hozzájuk és hűségesen várakozik otthon. Hát, ezeket a „kilengéseket” és hangulatingadozásokat nem mindenki vészeli át túl könnyedén.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: