Az Oroszlán

Az Oroszlánból leginkább a szerénység hiányzik, de a pénzt sem tudja igazán jól kezelni. Önhitt és egocentrikus lehet, de nem egoista. Egyszerűen csak meggyőződése, hogy ő a világ közepe, és mindenki csak érte él. Amint rádöbben, mennyire nem körülötte forog a világ, a kapcsolatai is nagyon sokat fejlődnek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

A Szűz jegynek azt kellene megértenie, hogy az élet nemcsak kötelességből áll. A tanulás, a tudás nagyszerű dolog, de nem az iskolázottsága vagy a tudása alapján kéne megítélnie a többieket. Legnagyobb hibája, hogy hajlamos a túlzott kritikára, és könnyen tör pálcát a többi ember felett.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-11-14

A Mérleg

A Mérleg jegyből leginkább az elszántság, a gyorsaság és a pontosság hiányzik. Túlzottan is sok időt veszteget például a döntésekre. Ki kellene állnia a saját véleménye mellett, és elmondani a többieknek, hogy mi zavarja, különben sosem kapja meg az áhított tiszteletet és elismerést.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpióban sincs igazán túl sok higgadtság és türelem a többiek iránt. Legnagyobb hibája, hogy ha úgy érzi, valaki terhére van, egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mindenkinek vannak igényei, céljai. Csak azért, mert valaki vagy valami nem tetszik neki, még nem kellene elpusztítania. Megértéssel ő is sokkal előrébb juthatna. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: