A Nyilas

A Nyilasból leginkább az érett gondolkodás képessége hiányzik. Ha valakiről úgy gondolja, nem az ő embere, egyszerűen elhallgatja az információkat, és csak azoknak mondja el, akikkel jóban van. Hajlamos lehet értéktelen dolgokra fecsérelni az energiáit ahelyett, hogy az igazán lényegesekre koncentrálna.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak

A Bak jegynek meg kellene tanulnia jobban értékelni a saját és mások idejét. Ő az egyik legmegbízhatóbb és legőszintébb csillagjegy, de hajlamos csak önmagával, a saját céljaival törődni. Így viszont sosem kapja meg a többiek tiszteletét, ami számára alapból fontos lenne.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

A Vízöntőből  is hiányzik a türelem, a higgadtság. Nagyon független csillagjegy, gyűlöl bármiféle korlátozást. Ugyanakkor bármilyen meglepő, mégis függhet a többiektől. Éppen ez utóbbin kellene változtatnia. Valójában lehetne némiképp önzőbb is magával szemben, és nemcsak a többiek érdekeit nézni a saját igényei helyett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak jegyből leginkább a szilárdság és a szervezettség hiányzik. Ha képes lenne fejlődni ebben a két tulajdonságban, sokkal jobban érezné magát a bőrében. Hajlamos lehet mások véleményére hallgatni a sajátja helyett, és a negatív információk is nagyon erősen hatnak a lelkére.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: