Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Becsülje meg a testét, nem teljesíthet mindig az erején felül.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de ne tekintse ezt rossz előjelnek. Próbálja a javára fordítani ezt a nyugodtabb időszakot és csináljon olyan dolgokat, amikre általában nincs elég ideje.
Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.
Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.
Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

 

Ezzel a tulajdonságoddal veszed le az embereket a lábukról, a csillagjegyed szerint

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát.
A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan.
Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja.
Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.
Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.
Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: