Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Becsülje meg a testét, nem teljesíthet mindig az erején felül.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de ne tekintse ezt rossz előjelnek. Próbálja a javára fordítani ezt a nyugodtabb időszakot és csináljon olyan dolgokat, amikre általában nincs elég ideje.
Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.
Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.
Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

 

5 csillagjegy, mely hajlamos túl hamar feladni a párkapcsolatát

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát.
A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan.
Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja.
Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.
Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.
Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: