Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai nap az analitikus szemlélet az, ami nagy segítségére lehet, kedves Nyilas, különösen az anyagi helyzetét illetõen. A bizonytalanságot hamar eloszlathatja, ha leül nyugodtan egy kicsit és pontról pontra, sorra veszi, mivel, hogy is áll jelenleg, s eme megállapításaira alapozva tervet készít az elkövetkezendõ napokra.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen.
Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára.
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.

3 női csillagjegy, aki nem igazán szerencsés a szerelemben

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Akármennyire is szeretné, nem biztos, hogy ma határos idõn belül végezni fog teendõivel. Ne mérgelõdjön azon, ha ez így történik, kedves Bak, hiszen valószínûleg mindez nem (csak) önön múlott. Ne akarja mindenáron utolérni magát, inkább pihenjen egy kicsit, hogy holnap, újult erõvel vághasson neki mindennek.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar.
A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.
Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.
Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-07

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai nap kiváló lehet arra, hogy elvégezze egy-két hiba javítását, mind a munkája terén, mind pedig a ház körül, ugyanis ma különösen jól szolgál majd problémamegoldó képessége, így hamar végezhet az ilyesmivel. Varázsolja újjá, amit csak ideje engedi, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.
A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel. A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.
Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival.
Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma különösen legyen résen, kedves Halak, ugyanis most hirtelen valósággá válhat egy régi törekvése! Még, ha elõször hihetetlennek is tûnik a dolog, ne essen abba a hibába, hogy nem hisz a szemének, ugyanis most csakis az ilyen gondolatok által keltett, negatív energiák lehetnek képesek megakadályozni a beteljesülést!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben.
Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái.
Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: