Ikrek

Szerda
2020-03-04

Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljai, mert nem tette meg a szükséges lépéseket.
Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Szerda
2020-03-04

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a csillagjegynek mindennél többet jelent a szerelem

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: