Könnyen észreveszed, ha tetszel valakinek? Vajon felismered a különböző jeleket? A horoszkópból ezúttal azt tudhatod meg, vajon hogyan adják tudtodra szavak nélkül a csillagjegyek, hogy valóban szimpatizálnak veled. Izgalmas információk következnek.

Kos

Szerinted milyen módon kellene egy férfinak a tudtodra adnia, hogy tetszel neki? Írd le az ötleteidet, majd írd mellé a vele teljesen ellenkező viselkedést, ekkor jutsz el ugyanis a Kos férfihoz. Ha tetszel neki, ugrat vagy gúnyolódik veled, sőt valószínűleg különböző beceneveket is aggat rád. Ha játékos formában sérteget, biztosra veheted, hogy nagyon is bejössz neki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-02-25

Bika

Ha a Bika férfi odavan érted, igyekszik folyamatosan a közeledben lenni. Lesi minden szavadat, a tekintete rajongásról, de egyúttal bizonytalanságról is árulkodik, s olyan mélyreható válaszokat kapsz tőle, hogy az az érzésed, mintha belelátna a lelkedbe. Könnyen lehet, hogy így is van. Mindenesetre ezek a jelek mutatják, hogy igazán tetszel neki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ha az Ikrek férfinek valóban tetszel, ő mindent elkövet, hogy megnevettessen. Vidám történeteket mesél neked, viccelődik, vagy akár bohózatokkal szórakoztat. Tudja, hogy a szívedhez a humoron át vezet az út. Tény és való, folyamatosan keresi a beszédtémákat, és nem ijed meg, hogy randira hívjon téged.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha a Rák férfi kiszemelt magának, szinte biztosan nagyon gyorsan bemutat a szeretteinek, a családjának. Meglepő egybeesésnek tűnhet, ha éppen egyik barátjával kóborol az üzletközpontban, amikor összetalálkoztok, vagy testvérével ugyanabba a bárba téved be, ahol munka után kikapcsolódsz. Megnyugodhatsz, véletlenek márpedig nincsenek…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: