Kos

A Kosok szinte bárkivel kijönnek, könnyen barátkoznak, és azonnal olyan viszonyt ápolnak bárkivel, akit szimpatikusnak találnak, mintha ezer éve barátok lennének, emiatt sokan szeretik őket. Ugyanakkor jellemzően csak azokat a barátságokat tudják életben tartani, amelyeket szinte naponta ápolnak – ha sokáig nem találkoznak egy barátjukkal, nehezen tudják újra feléleszteni a viszonyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikáknak jellemzően nincs kifejezetten sok barátjuk, azok viszont, akiket barátjuknak tekintenek, biztosak lehetnek benne, hogy mindenben számíthatnak a Bikákra. Mivel mélyen és őszintén képesek szeretni, és hűségesen kitartanak választott barátaik mellett, a Bikáknak gyakran vannak nagyon régi, akár egészen kisgyermekkorból megmaradt barátságai is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-20

Ikrek

Az Ikrek számára nem nehéz megnyerni mások szimpátiáját, az egyik legkönnyebben barátkozó csillagjegy, aki mindenkivel tudja, hogyan üsse meg a hangot, és azonnal imádják az új ismerősei is. A kapcsolatok hosszabb távú ápolásában azonban már nem ilyen ügyes, ezért az ő esetében előfordulhat, hogy bár rengeteg távoli barátja van, és nagyon kiterjedt az ismeretségi köre, közeli barátja csak nagyon kevés akad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: