Rák

Keresve sem találhatna magának jobb barátot az ember, mint amilyen a Rák lehet, hiszen egy kifejezetten ragaszkodó, barátságos és önfeláldozó jegyről van szó, akinek azonban éppen emiatt vigyáznia kell, nehogy mások kihasználják őt. A jóhiszemű Rák, ha nem vigyáz, egyoldalú kapcsolatokat ápolhat, ahol csak ő dolgozik a barátságért. Ha valakivel tényleg kölcsönösen barátok lesznek, akkor ki is fognak tartani egymás mellett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A kicsit hiú Oroszlánok hajlamosak abban mérni egy barátság sikerét, hogy mennyire előnyös az rájuk nézve. Néha egy kicsit önzőek lehetnek, de cserébe remek társaságot nyújtanak, és noha hajlamosak önmagukkal foglalkozni, azért nagyon figyelmes és hűséges barátok, akik amikor igazán kell, mindig ott lesznek annak, akit a szívükbe fogadtak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (február 01-02.) - Ez a hétvége épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezted és...

Szűz

A Szüzek kedvesek és bájosak, ugyanakkor csendesek lehetnek, így lehet, hogy valaki észre sem veszi őket egy nagyobb társaságban. Mivel nem harsányak, nincs feltétlenül kiterjedt baráti körük, és nem is biztos, hogy gyorsan barátkoznak, de azok, akik megismerik őket, egy életre emlékezni fognak a Szüzekre, szűk baráti körükkel is életre szóló barátságot kötnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: