Bak

A Bakokat aki megismeri, meg is szereti, hiszen bájos és jókedvű emberek, akik viszont nem szívesen merészkednek ki a biztonságot jelentő közegükből, és a feloldódáshoz is időre van szükségük, így nem barátkoznak olyan könnyen, mint bizonyos csillagjegyek. Ugyanakkor igaz rájuk, hogy akit egyszer megszerettek, amellett a sírig kitartanak, így jellemzően kevés, de közeli és régi barátságot ápolnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők jellemzően könnyen és gyorsan barátkoznak, de újdonsült kapcsolataik nem mindig tartanak ki sokáig. Van, amikor a másik fél nem mutat további érdeklődést, de az is gyakori, hogy ők csalódnak a barátaikban, és felfüggesztik a kapcsolatot. Azokkal viszont, akikkel jókat tudnak beszélgetni, sokáig barátok maradhatnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-26

Halak

A Halaknak időre van szüksége ahhoz, hogy kialakítsa a baráti kapcsolatait. Új környezetben is képes jól érezni magát, és általában mások is szimpatikusnak találják már elsőre is, de neki idő kell ahhoz, hogy eldöntse valakiről, kedveli-e vagy sem. Nem adja ki magát könnyen és nem alkot elhamarkodott ítéleteket, a Halak barátságait a türelem szüli.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: