Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő csillagjegy szülöttével a legnehezebb egy hullámhosszra kerülni. Teljesen egyedi és különc személyiség, aki mindennél jobban ragaszkodik a szabadságához. Ráadásul szörnyen válogatós, kizárólag azokkal múlatja az idejét, akik megfelelnek sajátos igényeinek. Büszke lehetsz rá, hogy sikerült közel kerülnöd hozzá. Ha belevágsz, hogy a Vízöntőt boldoggá tedd, nagyon-nagyon nyitottnak kell lenned. Készülj fel, hogy hosszas, furcsa vitákat folytattok majd az emberi természetről, az emberiség jövőjéről, földönkívüli életről és mindenféle tudományos felfedezésekről. Nagyon felvillanyozza, ha tanulhat valakitől. Így mindig készülj számára valami meglepetéssel, és igazán hálás és elégedett lesz melletted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Ma meglehetõsen sokat foglalkozhat tudományos, vagy spirituális, esetleg mindkét világgal kapcsolatos ismeretek elsajátításával, mindennapjaiba való beépítésével, alkalmazásával. Mindez nagyban növelheti amúgy is kreatív és innovatív szemléletét, mely folyamatosan segíti sikerei elérésében, így nagyon hasznosnak bizonyulhat majd a mai nap az est leszálltával. Csak így tovább, kedves Vízöntõ! Nem baj, ha valaki valamirõl mindent tudni akar, bármit is mondjanak mások!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

A jegy szülötte akkor igazán boldog, ha kényelmesen érzi magát valaki mellett. A legfontosabb neki, hogy elfogadják és biztonságban legyen. Álmodozó és érzékeny lelkű lény, akinek szükséges, hogy megerősítéseket kapjon. A szeretetet és törődést ki kell mutatnod felé, apró, édes gesztusokkal. A meghittség egy kapcsolat alapja számára, ha ezt nem tudod biztosítani, ne számíts rá, hogy továbbra veled marad. Ahhoz, hogy igazán önmaga legyen, muszáj érezni, hogy ő sebezhető fél, akit megvédesz a világtól. Cserébe végtelen szerelmet és szeretetet kapsz tőle. És támogatást – mindenben segíteni fog, bármit is szeretnél beteljesíteni, bármeddig is szeretnél fejlődni a vele való párkapcsolat során. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon különösen vonzónak és energetikusnak néz ki, s ezt mások is hamar észreveszik! Csáberejéhez most ráadásul az is hozzájárulhat, hogy elméje rendkívül, még a szokásosnál is hamarabb és élesen vág, még gördülékenyebbé téve ezzel önmaga és kedvese, szerelme közti kommunikációt. Mindebbõl fakadóan, ha még nem tette meg, mindenképpen szervezzen le egy randit szíve választottjával, kedves Halak. Nem fogja megbánni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyedből kiderül, hogy állsz önbizalom terén

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: