1. Rahu: Kos, Kétu: Mérleg

Előző életben: Korábbi életeiben kényelmes ember volt, imádta a szépet, szeretett szórakozni, igyekezett semmiért sem felelősséget vállalni, az életet könnyedén és gondtalanul élni. Előző életeiben egymást követték a szerelmi kalandok, ha elkötelezte magát és megházasodott, nehezen tudott hűséges maradni. Mindennél fontosabbnak tartotta a barátait, értük mindent megtett, akár azok rovására is, akik őszintén szerették.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Ugyan most is sokan vannak ön körül, de már egy kezén is meg tudja számolni, hogy közülük ki az igaz barát. Még kísért a múlt, az egyedülléttől való félelem, ezért hajlamos belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről már az elején tudja, hogy nem lesz jó, szenvedni fog benne. A bizonytalanság érzése még most is sokszor gyötri, egyedül nehezen tud dönteni.

Ezért utálnak beszélni az érzéseikről a csillagjegyek 

Jövő életben: Határozott és bátor lesz, kevésbé érdeklik a külsőségek, sikerre, elismerésre vágyik. És mindent megtesz azért, hogy a célját elérje. Szenvedélyes ember lesz, aki úgy a szerelemben, mint az élet minden területén magához ragadja a kezdeményezést. Vágyik majd a párkapcsolatra, és el is kötelezi magát, és mindent megtesz azért, hogy a viszonyuk ne fulladjon unalomba, így képes lesz a hűséget is gyakorolni.

2. Rahu: Bika, Kétu: Skorpió

Előző életben: Erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű személy volt, akinek nyájas és udvarias volt a modora. E mögé rejtette a roppant eltökéltséget, a határozottságot, ami időnként makacsságba, és keménységbe csapott át. A pénznek nagy jelentőséget tulajdonított, hajlamos volt a harácsolásra. Amikor partnert választott, akkor is annak adta a kezét, akinek volt mit aprítania a tejbe, aki gazdagnak számított.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Meg kell próbálnia legyőzni a másik ember fölötti rendkívül erős birtoklási és ellenőrzési vágyát, mert csak így érheti el, hogy tartós és boldog kapcsolatban éljenek. Ne engedje, hogy döntéseinél befolyásolja a rokonszenv- és ellenszenv érzése, mert ez tévútra viheti, és ami még fontosabb, el kell fogadnia, hogy másnak is lehet igaza, nemcsak önnek.

Jövő életben: Rendkívül jó megismerő és felismerő képességekkel rendelkezik majd, a látóköre széles. Emlékezőtehetsége és ítélőképessége elsőrangú lesz. A szerelme lángolóan szenvedélyes, és ha a vágya már nem nyer tökéletes kielégülést, új utak, új kapcsolatok felé néz majd. Bővelkedik majd az anyagi javakban, és nem aggódik a holnap miatt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: