5. Rahu: Oroszlán, Kétu: Vízöntő

Előző életben: Mindig mást akart, mint a többiek, ezért nehezebben tudott kapcsolatokat kötni. Szerette „osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életében nem tudott rendet teremteni. Nem állt távol tőle a szélhámos viselkedés, szívesen játszott mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatta. Így aztán magára maradt, és ezt úgy élte meg, mint aki egyedül van a világban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Még kísérti a múlt: sokszor érzi úgy, hogy önnek kell mások számára irányt mutatni. Feladata, hogy megpróbáljon a környezetéhez alkalmazkodni, és ha vezető pozícióba kerül, akkor döntéshozatal előtt meg kell hallgatnia mások véleményét. A családtagokkal szorosabb kapcsolatot kellene ápolnia, még akkor is, ha nekik van nagyobb szükségük önre.

Hétfői Horoszkóp 2023-05-01

Jövő életben: Nagyobb hatalom összpontosul majd a kezében, amelyet nem önző célokra használ, hanem arra, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségét, mindent a pozitív oldalról közelít meg. Támasza lesz a párjának, aki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, gyorsan elcsügged.

6. Rahu: Szűz, Kétu: Halak

Előző életben: Szépre és szeretetre éhes, remegő lelkű ember volt, aki mindenkin segített, és aki az igazságtalanság ellen felemelte a szavát. Ezért előfordult, hogy be is törték a fejét. Tele volt álmokkal, imádta a színházat, a művészeteket. Mivel különleges szín- és formaérzéke volt, előfordulhatott, hogy valamelyik művészeti ágban jeleskedett. A szerelemben sok csalódás érte, és a plátói kapcsolatok sem álltak távol tőle.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Ki nem állhatja a közönséges embereket, utálja a veszekedéseket. Időnként szüksége van egy kis elvonulásra, hogy egyedül legyen. Az egyedülléttől amúgy sem fél, mert nem magányként éli meg. Szerelmi életét a jelenben a titkok lengik körül. Ha rátalált az igazira, és családot alapított, azokhoz hűséges, és az ő boldogságukat tartja szem előtt.

Jövő életben: Sokan önzőnek tartják, ami nem teljesen fedi a valóságot. Vigyáz arra, amit megszerzett, és biztosítani akarja saját maga részére mindazt, amire szüksége lesz öregkorára. Ám közben jótékonykodik is, csak ezeket a cselekedeteket nem veri nagydobra. Szerelmi ügyei zavarosak lehetnek, aminek oka, hogy saját maga sincs tisztában a saját érzelmeivel.

Ilyen lelki társak illenek az egyes csillagjegyekhez

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: