Oroszlán

Oroszlán jegyűként a tudatosság és a valóság szintézisét képviseled. A férfias energiákat sugárzó Nap az uralkodó égitested. Az anyagi világ, a siker elérése és annak bizonyítása, hogy kiváló vezetőnek születtél, a legfontosabbak a számodra. Nem bánod, ha mások irigyelnek, csodálnak téged a sikereidért. Vonzódsz a gasztronómiához, de az érzéki élvezetekhez is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: nagyon szereted a figyelmet, úgy gondolhatod, te vagy a világ közepe. Amikor nem tudod a tüzes energiádat megfelelően irányítani, önzőséged, az egód kerül ki győztesen, és nem a nagylelkűséged, a szerethető oldalad. Ilyenkor veszíted el a józanságodat. Nagyon fontos észrevenned, amikor ez történik veled, ilyenkor hallgasd meg a körülötted élők tanácsait. A karmikus feladatod szerint szolgálnod kell a többieket, ez ugyanis az egyetlen út, amellyel megvalósíthatod a küldetésedet. 

Pénteki Horoszkóp 2023-07-21

Szűz

Szűz jegyűként a legszívesebben visszamennél a gyermekkorodba. Nem véletlenül érzel így, uralkodó bolygód, a Merkúr ösztönöz rá. Kapcsolataidban képes vagy adni és elfogadni is. Ahogyan az évek múlásával egyre bölcsebbé és igényesebbé válsz, szeretnél mindent a lehető legjobb tudásod szerint végezni, és pontosan ezért nem érzel valódi elégedettséget. A problémád a túlzottan is sok bosszankodásban gyökerezik. Tekints magadra, a világra tárgyilagosan és pártatlanul.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: lelkileg úgy fejlődhetsz és válhatsz igazán éretté, ha nem önmagaddal akarsz folyton egyezségre jutni, hanem nyitsz mások felé, és róluk gondoskodsz. Meg kell nyitnod magad az emberiség legfőbb eszméinek. Légy nagylelkű, segítőkész, könyörületes, így oldhatod fel az előző életek karmáját.

Mérleg

Mérleg jegyűként az egyensúlyt keresed az anyagi és a szellemi világ között. A harmónia és a békétlenség között lavírozol egész életedben. Nem az ambíció a legfontosabb az életedben, de ha valaki kifejezetten kéri tőled, motiváltabb leszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, távol állnak tőled a túlzások. Nagyon szereted és nagyon fontos is a társasági életed, a barátok. Az egyetemes tudás megszerzésére törekszel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: a zodiákus egyik legbizonytalanabb csillagjegyeként az önbizalmat kellene megtalálnod. Nagyon érzékeny típus vagy. Sokkal magasabbra szárnyalhatnál, sokkal sikeresebb lehetnél az életedben, de hajlamos vagy a lendületedet rombolni. Valójában a folyamatos egyensúlyra való törekvésed akadályoz, hogy többet érhess el. Merned kell többet kockáztatni és kilépni a komfortzónából.

Keddi Horoszkóp 2024-01-30

Skorpió

Skorpió jegyűként a tudatosság és az anyag közötti egyensúlyt nem találod, ami a legtöbb belső konfliktus okozza nálad. Megnyerő és vonzó típus vagy, nagyon vágysz a sikerre, az elégedettség érzésére. Hosszú és boldog életre vágysz, szeretnéd teljes mértékben kiélvezni a földi javakat, ugyanakkor a spirituális szemléleted ellentmond a vágyadnak. Hajlamos lehetsz az önpusztító életmódra, ilyenkor elveszíted a kontrollt magad felett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: meg kell tanulnod spórolni és tudatosan beosztani az energiákat, kerüld a szélsőségeket, a szenvedélyben is a középutat keresd. A legfontosabb, hogy önromboló hajlamodat képes légy kezelni és tudatosan irányítani önmagadat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: