Nyilas

Nyilas jegyűként az anyag és a szellem között küzdelem győzelmét jelképezed. Te vagy az egyik legelégedettebb csillagjegy. Amikor úgy döntesz, nem akarsz a világban igazságot szolgáltatni, akkor lehetsz majd te az isteni törvények bajnoka. Nagyon szereted a társaságot, a baráti közösségeket. Nagyon vágysz a sikerre, amit mindennél jobban szeretnél megtapasztalni, ugyanakkor rendkívül nagylelkűnek tartanak téged a többiek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: a földi világban szinte mindent az értéke felől közelítesz meg, és számtalan fölösleges tevékenységre pazarlod az energiádat. Meg kellene találnod a belső békét, a nyugalmat, az önzetlenséget. Gondold át azt is, mire költöd a pénzedet. Ne áldozz szükségtelen dolgokra.

Pénteki Horoszkóp 2024-03-08

Bak

Bak jegyűként a siker számodra a próbatételeken keresztül érkezik. A nincstelen emberek, mint a koldusok vagy a próféták titka, hogy megértsék a földi spiritualitás határait. Az újjászületés, a reinkarnáció lehetősége, a lelki fejlődések folyamata mozgatja őket. Te is ugyanilyen „nincstelen” ember vagy, akinek célja a belső csend, a magány megtapasztalása és a fejlődésed útjának felfedezése. A lelki fejlődéshez ugyanakkor kapcsolatokra is szükséged van.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: hajlamos lehetsz a megalomániára, a hatalomra. Pedig az energiákat elsősorban a spirituális tapasztalatok megszerzésére kellene fordítanod. Ez ugyanis az egyetlen utad a szívedhez, a boldogsághoz.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem önmagad, hanem a többi ember felé fordulsz, önként vállalod a felelősséget a tetteikért. Nincsenek illúzióid, nagyon reálisan tekintesz a világra. A karma törvényének megfelelően éled az életedet, igazi barát vagy, önként teszel a közösségért. Minden energia egységes benned, kettősség és belső konfliktusok jellemeznek. Kezdeményező, lelkes típus vagy, tudatosan szeretnéd a lélek működését megérteni. Önmagadat adod, amit a többiek nagyra értékelnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: óriási szeretet lakozik benned, mégis folyamatosan félelemben élsz, hogy aki igazán fontos a számodra, legyen az a társad, a legjobb barátod, elhagy, becsap téged. Rettegsz, hogy a túl nagy szerelem végzetes lehet. Csak kevesen értenek téged igazán.

Hétfői Horoszkóp 2021-08-23

Halak

Halak jegyűként az újjászületést képviseled. A tengerek, óceánok gyermeke vagy, az otthonod a hatalmas víz. Talán magányos vagy, de képes vagy az univerzummal egyesülni. Mindent a hited, a meggyőződése szerint teszel, sohasem veszíted el önmagadat, az egyéniségedet. Mielőbb ki kellene nyitnod az univerzumhoz vezető ajtót. Valójában a halált jelképezed, a szellemet, aki elhagyja a fizikai testet, és továbblép a végtelen univerzumba, hogy aztán új testben inkarnálódjon ismét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: meg kellene zaboláznod a tenger hullámait, vagyis a saját kezedbe kell venned az életedet. A hosszú és nehéz út helyett választhatod a könnyebb lehetőségeket is. A valódi szerelmen és szereteten keresztül újulhat meg a lelked.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: