Ha belefáradtál már az örökkön „jó” horoszkópokba, akkor most jó hírünk van, hiszen összegyűjtöttük a legpontosabb leírásokat, amelyek megadják az egyes állatövi jegyek jellegzetességeit:

Kos

A Kosokat gyakran önzőnek tekintik, de ők csak tudják, hogyan kell maguknak élni. Egyáltalán nem arrogánsak, hanem mindössze egyszerűen nem tartják szükségesnek mindenki mosolyát, akivel csak találkoznak. Nem ütik bele az orrukat minden dologba, de nem is halmoznak el bókokkal. Nem féltékenyek, és szeretnek egyedül lenni. Néhányan úgy gondolják, hogy senki sem lehet makacsabb, mint egy Bika, Bak vagy egy Skorpió, de ez nem igaz! Ezek az emberek még nem próbáltak vitában meggyőzni egy Kost! Emellett a Kos nő olyan könyv, amit egy férfinak írtak. Ha nem érted, akkor hagyjad, nem neked írták! Ha egy Kos nem mosolyog, öleld meg; ha hisztizik, etesd meg, és ha kissé lelassul, csókold meg! Furcsa, hogy a Kosok még nem haltak ki, tekintve a korlátlan bizalmukra az emberek irányában, és a ritka egyértelműségükre. Sokan egész héten a pénteket várják, egész hónapban az ünnepre várnak, egész évben azt nézik, mikor lesz már végre nyár, egész életük a boldogság keresésével telik el… A Kos tudja, hogyan élvezheti ki a mindennapokat, annak minden egyes percét. A bizalma az agy sejtjeihez hasonlít: elvesztésük után nem lehet többé helyreállítani. Ne kapkodjunk és mondjunk rosszat a Kosra, inkább gondolkodjunk: mi tette őt ilyenné? Ne csapjuk be a Kost: egy Kos inkább a keserű igazságot részesíti előnyben az édes hazugságokkal szemben. És nem fog senkinek megbocsátani a megtévesztésért! Nyilván a Kos sem tökéletes, sem megjelenésében, sem jellemében. De ők képesek a legjobban saját magukat adni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint

Bika

A Bika paradicsoma minden olyan hely a földön, ahol nincs ébresztőóra, hétfő és főnök. A férfiak úgy vélik, hogy a nőknek vagány srácokra van szükségük tele pénzzel… De a Bikák 90%-a inkább a medvét választaná a Mása és a medve rajzfilmből. A nő Bikákban csodálatos és meglepő módon kombinálódik mindaz, amelyek nélkül lehetetlen élni, és amelyekkel lehetetlen élni. De mit lehet tenni, a Bikák már csak ilyenek! Meg olyanok, hogy ha már megvan mindenük, készségük, felsőfokú végzettségük, ők egy csokoládés, boldogabb jövőről és egy hercegről fehér lovon álmodoznak! Továbbá, ha egy Bika csokoládét akar, akkor megy és csokoládét eszik. Mert ha ehelyett gyümölcsöt, zöldséget, salátát, halat és így tovább eszik, akkor is csokoládét eszik! Még ha az élete nehéz is, a Bika gyönyörű csipke bugyit fog találni és hordani. A Bika nőkkel nem nehéz: megöleljük és bókokkal kedveskedünk neki. Ha semmi  más nem jut éppen eszedbe, csak kérdezd meg tőle: „Szeretnél enni?” És ennyi: te vagy a tökéletes férfi! A Bika szerint a szerencse az, hogy sokat utazik, ízleteseket eszik és a szeretett párjával alszik. Igen, a Bika szörnyen önző. Ha valami hozzájuk tartozik, az azt jelenti, hogy csak őnekik és senki másnak. Nem számít, hogy ez személy vagy dolog. De amit a Bika „sajátjainak” tart, azt mindennél jobban szereti. A Bika annyira hűséges, hogy még az úton történő átkeléskor se néz körbe. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek nagyon szeretnek mindenkit, aki jól bánik velük. Még ha az Ikrek nem is gyakran beszélgetnek veled, ettől még ne gondold, hogy nem értékelnek téged. Az Ikrek nem édesség, hogy mindenki ízlésének megfeleljen. Olyan dió, amelyet nem mindenki tud megtörni! Ennek megfelelően az Ikrek mottója: ha nem szabad, de igazán szeretnél, akkor kell! Tudod, mit akarnak az Ikrek? Azt akarják, hogy változás legyen, a nyár, meleg, lélegzetelállító szele fújjon, és minden feleslegeset kifújjon az életéből. Ha az Ikrek úgy döntenek, hogy valakit boldoggá tesznek, akkor semmi nem fogja megmenteni ezt az embert! Soha nem fogja senki megtudni, hogy mi van az Ikrek lelkében, ha ők maguk nem akarják felfedni. De ha megbízik benned, akkor jó, ha tudod: nekik te most az egyik legközelebbi barátjuk vagy! Ikreket csak szeretettel lehet meglepni. Igazi, őszinte szeretettel, megtévesztés és árulás nélküli szeretettel. Minden mást az Ikrek már láttak. Az Ikrek nem szeretik másra tukmálni magukat. Amikor úgy érzik, hogy valaki nem úgy bánik velük, mint korábban, elkezdenek eltávolodni tőle. Az Ikrek nők szeretik a magabiztos férfiakat, az olyat, aki bátor, helyén van az esze és nem egy maroknyi vatta. Azok az Ikrek férfiak, akik döntnek, felelősséget vállalnak a döntésükért, gyorsan gondolkodnak, nem kételkednek, teremtenek és nem pusztítanak, gondolkodnak és vezetik a rábízottakat. Az Ikrek jegyben született nőket nem lehet átnevelni. A hullámokhoz hasonlóan beleütköznek az „igaz férfiba”, és megnyugodnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákoknak nincs idejük gyűlölni azokat, akik utálják őket, mert túl elfoglaltak, szeretik azokat, akik szeretik őket. A Rákok figyelmen kívül hagyják a kritikát egy olyan személy szájából, aki maga semmit sem ért el az életben. Ha azt kérdezik tőled, hogy mit szeretnél: Egy Rákot vagy egymillió eurót, válaszoljad azt: a Rákot. Mert még mindig nem adnak csak úgy pénzt, de a Rákkal az életed biztonságos lesz! Néha mondjuk, úgy érezheti az ember, hogy egy 90 éves nagymama költözött Rákba, hiszen motyog és utál mindenkit. A Ráknak jó memóriája van, tehát amikor a Rák azt mondja, hogy „nem emlékszem”, ez azt jelenti, hogy nem akar róla beszélni. A legjobb a Rákok számára, hogy családban élhetnek. Ez az egész lelküket betölti. És általánosságban úgy tűnik, hogy a család a Rákkal jött létre! Amikor a Rák boldog, akkor nem zárkózik be. De amikor szomorú, egyetlen szót sem lehet kihúzni belőle. A családjukat addig lehet egyben tartani, amíg ezt a Rák akarja. Mindaddig, amíg képes kitartani, tűrni és elviselni, addig a család túléli. A házasság azonban azonnal megszakad, ha a türelme elfogy. A Rák egyik fő problémája az, hogy nagyon kötődik az emberekhez. Amikor a Rák türelme eléri a végét, kezdődik a teljes káosz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: