Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei már régen nyugtázták, hogy kapcsolatban élni nem könnyű, hiszen nagyon magas elvárásaik vannak, aminek kevesen felelnek meg. Ugyanakkor, aki képes egy Oroszlán szívét elnyerni, az eszét elvenni, annak szívét-lelkét kiteszi. Így van ez Valentin napon is. Egész évben igyekszik párja kedvében járni, de ilyenkor a luxus, a kényeztetés még fontosabb, mert ő így fejezi ki, mennyire fontos ez a kapcsolat számára. Idén az ajándékaid lesznek a veszted, mert párod már jó előre tudja, mire számítson és nagyon fog igyekezni, hogy túltegyen rajtad!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek a Valentin nap tiszteletére sem lassítanak a tempójukon. Úgy gondolják, egy kicsit hamarabb lelépnek a munkahelyről, egy vacsorával és egy gyors menettel letudják a romantikát. Nos, a csillagok meglepő fordulatról árulkodnak, ugyanis párodnak ez idén már nem lesz elég. Ő már jó előre felkészülten várja ezt a napot, így ne lepődj meg, ha gyertyafény és halk zene vár, amikor betoppansz az ajtón. Légy ízig-vérig nő, és viszonzásul csald be a zuhany alá kedvesedet, majd kényeztesd és fogadd kitörő örömmel ezt a csodás meglepetést.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-14 - Bár minden a lehetõ legjobb irányba haladhat most szerelmi téren...

Mérleg

A Mérleg jegy szülötteit most annyira lefoglalja a munka, hogy észre sem veszik, közeleg a szerelmesek ünnepe. Hahó! Most szólunk, hogy ajtócsapkodásokkal teli terhes idő jönnek, ha nem veszed komolyan ezt a napot. Hiába a macsó külső, a zord ábrázat, a te mackód igenis igényli, hogy viszonozd nem csak az érzelmeit, az ajándékait is. Kalandra fel és kezdj el ellazulni gondolatban, hagyd, hogy a vágyaid irányítsanak és meglásd, lesznek ötleteid, mivel kényeztessétek egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei idén kezükbe veszik az irányítást. Párod láthatóan nem tudja igazán felvállalni az érzelmeit és emiatt kicsit visszafogottabb Valentin napra számít, de akinek élete párja egy hedonista, sz.xörült Skorpió, az ne gondolja, hogy nem érik ezen a napon meglepetések! Nagy előrelépés lehet a kapcsolatban ez az erotikával és nyíltsággal teli nap, használjátok ki minden percét. Ne költsetek drága ajándékokra, inkább simogassátok egymást a kezetekkel, a szemetekkel és felejtsetek el mindent magatok körül.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: