Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei már jó ideje tervezgetik a Valenti napi meglepetésüket. Emiatt kicsit stresszelnek is, vajon minden úgy alakul majd, ahogyan eltervezték? Nem érdemes ezen annyit agyalni, hiszen mindent alaposan elterveztél, és kedvesed számára a külsőségek nem is annyira fontosak, sokkal értékesebb az az idő, amit felszabadultan, egymás karjaiban töltötök majd el. Minden jól alakul majd, és egy feledhetetlen szerelmes éjszaka fogja megkoronázni mindazt, amiért ilyen sokat fáradoztál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak jegy szülöttei jobb, ha kicsit uralkodnak a vágyaikon. Igaz, hogy a Valentin nap a szerelmesek ünnepe, de ez nem jelenti azt, hogy ajtóstul ronthatsz a házba. Kedvesed valamiért bizonytalan, és ezen a napon sok minden foglalkoztatja majd. Jobb lenne, ha megpróbálnál ráhangolódni, figyelni a szavaira, és csak akkor tegyél lépéseket felé, ha úgy látod, sikerült egy hullámhosszra hangolódnotok. Előfordulhat, hogy ez a nap nem úgy sikerül, ahogy tervezted, de ha jól sáfárkodsz a türelemmel, akkor hosszú távra alapozhatod meg a bizalmat kedvesedben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei nem hazudtolják meg spirituális beállítottságukat most sem! Valentin napon különösen lélekboncolgató kedvükben lesznek, és ahogyan közeleg az este, egyre több emlék keríti majd hatalmába őket. Légy türelmes a pároddal. A lelke legmélyéről nyílik meg neked, és ebben eddig nem sokaknak volt része! Persze ne feledjük, kettőn áll a vásár! Lehet itt még szó egy pajzán éjszakáról, csak jól kell terelni a beszélgetés fonalát. Kedvesed is hálás lesz érte, ha kirángatod ebből a hangulatból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegy szülöttei hármasban ünnepelik majd a szerelem ünnepét. A hívatlan harmadik a zöld szemű szörny, a féltékenység lesz. Ne engedd, hogy tönkre tegye mindazt, amit elterveztél, menjetek el vacsorázni, add oda szíved választottjának az ajándékot és engedd, hogy kérdések, válaszok… szavak nélkül, a tettek beszéljenek. Aztán másnap reggel már más színben fogod látni a világot, és örülni fogsz annak, hogy hallgattál a csillagokra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: